maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Sport » Voetbal Soccer Boys – DSO: 0-3

Voetbal Soccer Boys – DSO: 0-3

Bleiswijk – Al enige seizoenen is DSO een moeilijk te kloppen tegenstander voor Soccer Boy. Maar alhoewel de einduitslag anders doet vermoeden, had de thuisploeg voor het eerst in lange tijd een reële kans op een thuiszege tegen de gasten uit Zoetermeer. Daar waar DSO voor dit seizoen bijna een voltallig elftal aan nieuwe spelers had gehaald, toog Soccer Boys met vrijwel dezelfde selectie als vorig seizoen de opponent tegemoet. Vroeg in de wedstrijd zag Ruben van den Bosch een doelpoging in het zijnet belanden. Lucas Smits wist met een redding DSO hierna van een voorsprong af te houden. Achtereenvolgens kregen Ruben van den Bosch en Lucas Smits weer kansen op het openingsdoelpunt.
Een prima uittrap van keeper Heintjes werd door Dave van der Steen doorgekopt en Ruben van den Bosch snelde op de keeper af en werd onreglementair afgestopt. Dave van der Steen schoot dit buitenkansje, de strafschop, wel in de hoek, maar helaas te zacht. De thuisclub was even van slag en moest DSO een doelpunt toestaan, 0-1.
Soccer Boys rechtte de rug en gaf zich niet gewonnen. Het gaf kansen te zien voor Dave van der Steen en Wim Sangers. Na de rust geen wijzigingen in de teams. Uit een vrije trap kreeg DSO een goede kans, maar keeper Heintjes hield zijn doel schoon. Een foutieve terugspeelbal was de nekslag voor de Bleiswijkers. Dat het tenslotte nog 0-3 werd, was meer voor de statistieken.

Check Also

Aantrekkingskracht Lansingerland Run boven verwachting

Lansingerland - Ze voelen zich in dromenland. De organisatie van de tweede Lansingerland Run. Want waar een beginnende loop vaak alles uit de kast moet halen om een redelijk aantal deelnemers aan de start te krijgen, telt de Lansingerland Run komende zondag een recordaantal lopers. Zowel wedstrijdlopers, beginners, recreatielopers, wandelaars als jeugd (BijDeHand KidsRun) staan aan de start in winkelcentrum Het Gouden Hart (nabij RandstadRail station Westpolder).

Geef een reactie