woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Advertorial » Golden Garden presenteert originele Chinese en Japanse keuken
 De aparte en bijzondere Japanse afdeling met vier Teppan Yaki platen waarop de gerechten door de kok worden bereid.

Golden Garden presenteert originele Chinese en Japanse keuken

Golden Garden presenteert originele Chinese en Japanse keuken

Berkel en Rodenrijs – Restaurant Golden Garden aan de Herenstraat 20 in Berkel Centrum is de plek waar van de originele Chinese keuken uit verschillende streken genoten kan worden. Een ruim en gezellig restaurant dat veel verschillende mogelijkheden biedt.

“Een echte aanrader is het Dip Tsai menu,” weet gastheer Frans Lee die van dinsdag tot en met zondag met zijn medewerkers klaar staat om zijn gasten te verwennen. “Het Dip Tsai menu is van het ‘All you can eat’ concept waar gasten voor een vaste lage prijs zoveel kunnen bestellen als ze willen. Doordat elk gerecht steeds in een kleine hoeveelheid wordt opgediend, kunt u veel verschillende gerechten proeven. We presenteren gerechten uit vier groepen: soepen, sushi’s (vijftig verschillende), warme voorgerechten en warme hoofdgerechten. Dat wordt gezellig en uitgebreid tafelen en dat voor slechts € 24,- en in het weekend drie euro meer.”
Geen all you can eat? Uiteraard kan er ook voor worden gekozen om een van de specialiteiten uit het zeer uitgebreide à la carte menu of de sushi kaart te bestellen.

Teppan Yaki

Verder heeft het Berkelse Golden Garden sinds de maand september weer een aparte en bijzondere Japanse afdeling met vier Teppan Yaki platen. “Onze gasten nemen hier plaats rond een plaat en kunnen zien hoe het eten op een indrukwekkende manier door een van onze koks wordt bereid. Een verrassingsmenu van zeven (of meer, op verzoek) gangen met een keuze uit vlees, vis of een combinatie daarvan. Een avond gezellig en verrassend dineren aan warme platen waar plek is voor een vijftigtal gasten en gewerkt wordt met uitsluitend dagverse producten en ingrediënten. Desgewenst geven wij u hierbij een bijpassend wijnadvies. Met tevens de mogelijkheid deel te nemen aan karaoke om de sfeer te verhogen.” Het verrassingsmenu is er vanaf € 40,50 en moet minimaal twee dagen van tevoren worden gereserveerd om de kok de gelegenheid te geven alles goed voor te bereiden.

Keuken geopend

De keuken van Golden Garden is van dinsdag tot en met zondag geopend van 16.00 tot 22.00 uur. Vooraf reserveren kan via 010 – 514 89 98.

Check Also

Julia’s Kookstudio, een wereldbelevenis

Bergschenhoek - Om wereldsmaken te ontdekken hoef je niet meer op reis. Sinds begin dit jaar is Julia##+##rsquo;s Kookstudio aan de Leeuwenhoekweg 22 F geopend. Hier leer je Aziatische en andere exotische kookkunsten kennen en smaakt het eten alsof je weer op vakantie bent. De opening werd in oktober al verricht door wethouder Simon Fortuyn, en daarna hebben de try-outs plaatsgevonden.

Geef een reactie