dinsdag 22 oktober 2019 | week 43
Home » Algemeen » Lansinger Energiemarkt

Lansinger Energiemarkt

Lansingerland – Op de Dag van de Duurzaamheid, donderdag 10 oktober, vindt de derde editie van de Lansinger Energiemarkt plaats in het gemeentehuis. Van 19.00 tot 21.30 uur kunt u zich laten inspireren over alles op het gebied van duurzaamheid. Wethouder Albert Abee opent samen met Menno van der Woude van Nieuwe Lansinger Stroom de avond om 19.45 uur. Aansluitend vindt er een energiequiz plaats.
Wat kunt u verder verwachten?
– Het Energiecoachesplein: wat houdt een gesprek met een Energiecoach in? Ervaar hoe besparingsmogelijkheden nou eigenlijk werken aan de hand van demonstraties van bijvoorbeeld warmtepompen, diverse soorten isolatie en koken op inductie.
– Het Warmtevisieplein: hier vindt u informatie over de plannen voor een aardgasvrij Lansingerland.
– Het leveranciersplein: maak kennis met een aantal leveranciers die gespecialiseerd zijn in diensten en producten voor energieopwekking en energiebesparing.
En nog veel meer!

Check Also

Kerkveiling brengt bijna € 24.000 op

Berkel en Rodenrijs - Een afgeladen Willem Huygensz. was zondag 13 oktober in afwachting van wat de Kerkveiling, met als doel het in stand houden van de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk, deze keer in petto had. Dat was weer heel veel. De veiligmeesters kregen binnen enkele uren zo'n 155 kavels onder de hamer en dat ging ze goed af. Het uiteindelijke resultaat was bijna € 24.000.

Geef een reactie