zaterdag 29 februari 2020 | week 09
Home » Advertorial » Perflexxion zet alles op een rij voor de WAB
 Een interesssant en daarmee geslaagd event.

Perflexxion zet alles op een rij voor de WAB

Perflexxion zet alles op een rij voor de WAB

Berkel en Rodenrijs – Per 1 januari 2020 wordt de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) geïntroduceerd. Voor veel bedrijven blijkt het lastig in te schatten wat deze nieuwe wet met zich meebrengt. Om hierop in te springen organiseerde Perflexxion een WAB klantevent voor al haar opdrachtgevers, zodat zij alles op een rij konden krijgen met betrekking tot deze nieuwe wet.

De nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans is een vernieuwde versie van de Wet werk en zekerheid. Het doel van deze wet is de kloof tussen vaste en flexmedewerkers kleiner te maken. “Dit bracht voor veel van onze opdrachtgevers vragen met zich mee. Wat houdt deze wet voor mij als werkgever in, maar ook voor mijn uitzend- en payrollkrachten? Hoe ga ik hier als bedrijf mee om en hoe kan ik mij hier zo goed mogelijk op voorbereiden? Dit zijn slechts enkele vragen die wij van onze opdrachtgevers kregen”, aldus Micha Oosthoek, directeur van Perflexxion.

Geslaagd event

De dagvoorzitter opende het klantevent met een ijsbreker: ‘levend’ vier op een rij. Want het ging er immers om dat de aanwezigen alles op een rij konden krijgen tijdens deze middag. Na een korte introductie door Micha Oosthoek nam Marcel Reijmers, directeur van FlexKnowledge, de aanwezigen mee in de belangrijkste veranderingen van de WAB. Het event werd afgesloten met een hapje en een drankje, zodat de aanwezigen de mogelijkheid hadden om nog na te praten over alle informatie van deze middag.
Micha geeft aan: “Dat er behoefte is aan informatie, blijkt wel uit het aantal aanwezigen. Er werden diverse vragen gesteld en ook bij de afsluitende borrel bleven de gasten nog lang napraten over alle ontwikkelingen. Kortom, zeker een geslaagd event.”
Perflexxion is geen gewoon uitzendbureau. Perflexxion gaat namelijk verder. Naast het maken van de perfecte match tussen bedrijven en kandidaten, is persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Perflexxion biedt ook praktische trainingen aan, voor zowel kandidaten als bedrijven. Dat maakt de kans op een succesvolle uitzending alleen maar groter. Perflexxion heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het uitzenden van flexwerkers in onder meer de tuinbouw en de foodbranche.

Check Also

Bekkers Men and Women

Maart is een bijzondere maand voor Mike Bekkers en zijn ouders. In die maand - 38 jaar geleden - gingen de ouders van Mike van start met een dames- en herenmodezaak in het centrum van Bleiswijk die de naam Paul’s Fashion vrijetijdsmode kreeg. De zaak liep goed en ook zoon Mike voelde wel iets voor de modebranche. Hij nam de zaak over en gaf er een eigen draai aan.

Geef een reactie