zaterdag 29 februari 2020 | week 09
Home » Advertorial » SchermNed helpt mee aan wederopbouw na verwoestende storm
 SchermNed plaatste 16.000 vierkante meter nieuw schermdoek en 110.000 meter atlasdraden bij Van der Wilt Gerbera's.

SchermNed helpt mee aan wederopbouw na verwoestende storm

SchermNed helpt mee aan wederopbouw na verwoestende storm

Regio – Vrijdag 7 december vorig jaar hadden de kustgebieden te maken met harde windstoten van wel 75 tot 95 kilometer per uur. Boven de kas van Van der Wilt Gerbera’s ontstond een kleine tornado die een enorm spoor van vernieling achterliet. Zes maanden herrie waren nodig om de kas weer operationeel te maken, nu staat Van der Wilt voor haar officiële heropening en een mooie toekomst!

Er werd contact opgenomen met SchermNed om een beoordeling te maken van de schade aan de scherminstallaties. Projectleider Arthur de Bruin van SchermNed ging langs om de situatie te beoordelen. Hij trof hier een schade aan zoals hij nog nooit heeft meegemaakt in zijn 40 jarige carrière.
Uiteindelijk ging een team van meer dan 100 man aan de slag van verschillende kassenbouwers, glasruimers (maar liefst 7000 ruiten waren gebroken) en SchermNed scherming & insectengaas om de kas zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. SchermNed zette zelf iedere dag zes tot acht monteurs in voor een periode van drie maanden om de oude schermdoeken en atlasdraden te verwijderen en weer opnieuw te plaatsen. Uiteindelijk heeft SchermNed 16.000 vierkante meter nieuw schermdoek en 110.000 meter atlasdraden geplaatst.
SchermNed werkt zoals alle bedrijven volgens een strakke planning hetgeen weinig ruimte laat voor andere klussen. Maar nood breekt wet en in deze situatie stond ook SchermNed uiteraard klaar om haar relatie Van der Wilt Gerbera’s te helpen.
Informatie: www.schermned.nl.

Check Also

Bekkers Men and Women

Maart is een bijzondere maand voor Mike Bekkers en zijn ouders. In die maand - 38 jaar geleden - gingen de ouders van Mike van start met een dames- en herenmodezaak in het centrum van Bleiswijk die de naam Paul’s Fashion vrijetijdsmode kreeg. De zaak liep goed en ook zoon Mike voelde wel iets voor de modebranche. Hij nam de zaak over en gaf er een eigen draai aan.

Geef een reactie