zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » fbpost » Ontdek de herfst in de Groenzoom
 .

Ontdek de herfst in de Groenzoom

Ontdek de herfst in de Groenzoom

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 9 oktober begeleidt beheerder Cor Noorman een wandelexcursie door de Groenzoom. Hij zal de deelnemers vertellen over de planten en dieren die in dit jaargetijde in het natuurgebied te zien zijn. Ondanks dat het herfst is, staan er nog diverse planten in bloei waarop bij zonnig weer nog een aantal soorten dagvlinders, hommels en zweefvliegen te ontdekken zijn. Ook op vogelgebied is genoeg te beleven. Zo verblijft momenteel een koereiger en een aantal kleine zilverreigers in het gebied, soorten die in ons gebied zeldzaam zijn. Er zullen twee wandelingen plaatsvinden: de eerste wandeling start om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur. Aanmelden kan via beheer@degroenzoom.nl.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie