dinsdag 22 oktober 2019 | week 43
Home » Lezersschrijven » Boete Boterdorpseweg

Boete Boterdorpseweg

Op 26 september 2019 kreeg ik een boete voor te hard rijden op de Boterdorpseweg in Berkel en Rodenrijs. Bij de omschrijving staat dat dit vergrijp binnen de bebouwde kom plaatsvond. Ik kwam vanaf de Provinciale weg N209 vanuit Rotterdam en ging bij de rotonde linksaf richting Berkel en Rodenrijs. Geen bord ‘Binnen de bebouwde kom’ of 50 km te zien.
Dit bord staat pas na de rotonde kruising N472, Berkelse Poort / Berkel Centrum.
Ik en velen met mij, rijden al meer dan 50 jaar hier rond en hebben nooit informatie gehad, dat deze Boterdorpseweg nu binnen de bebouwde kom ligt, gezien het bord bij de laatste rotonde richting Pijnacker. Ik neem aan dat het stuk weg vóór dit bord dan buiten de bebouwde kom ligt.
Zijn er meer inwoners die hiermee zijn geconfronteerd?

C.M.P. van Ouwerkerk
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Licht aan het eind van de tunnel

Als u denkt dat wij hier lijden onder een niet ophoudende soap van toewijzing standplaatsen, …

Geef een reactie