dinsdag 22 oktober 2019 | week 43
Home » Lezersschrijven » Vraag aan leden Rabobank

Vraag aan leden Rabobank

Berkel en Rodenrijs – De Zonnebloem heeft het afgelopen jaar een busreis naar Hoek van Holland gemaakt. Voor mensen met een beperking is een bus nodig met lift, ook moeten er banken uitgehaald kunnen worden om plaats te maken voor rolstoelen. Zo’n bus met lift is een dure aangelegenheid. De kosten voor de gasten is door ons betaalbaar gehouden door de steun van de Rabobank. Daarom vragen wij leden van de Rabobank om dit jaar weer op De Zonnebloem te stemmen. Stemmen kan tot 11 oktober, elk lid kan vijf stemmen uitbrengen.

De Zonnebloem
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Licht aan het eind van de tunnel

Als u denkt dat wij hier lijden onder een niet ophoudende soap van toewijzing standplaatsen, …

Geef een reactie