zaterdag 29 februari 2020 | week 09
Home » Advertorial » Outdoor Valley is Winterproof

Outdoor Valley is Winterproof

Bergschenhoek – Veel mensen denken bij Outdoor Valley aan een zomerbedrijf. Toch is Outdoor Valley het hele jaar geopend. In het nieuwe Outdoor Valley Café kun je lekker buiten of binnen zitten en genieten van een hapje en/of een drankje. De locatie is ook uitermate geschikt voor een Kerstborrel of winterbarbecue.
Om het beste uit je personeel te halen kan Outdoor Valley je op een aantal punten bijstaan. Ze verzorgen trainingen, teambuilding, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten et cetera. Er zijn twee vergaderzalen en meerdere Tipi tenten om te vergaderen.
Outdoor Valley is gevestigd aan de Hoeksekade 141 te Bergschenhoek.
Informatie: www.outdoorvalley.nl, tel. 010 – 522 13 80, E-mail: info@outdoorvalley.nl.

Check Also

Bekkers Men and Women

Maart is een bijzondere maand voor Mike Bekkers en zijn ouders. In die maand - 38 jaar geleden - gingen de ouders van Mike van start met een dames- en herenmodezaak in het centrum van Bleiswijk die de naam Paul’s Fashion vrijetijdsmode kreeg. De zaak liep goed en ook zoon Mike voelde wel iets voor de modebranche. Hij nam de zaak over en gaf er een eigen draai aan.

Geef een reactie