zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » fbpost » Avondkoffie met een Cop
 .

Avondkoffie met een Cop

Nu ook ’s avonds: Koffie met een Cop bij McDonald’s Berkel en Rodenrijs.
In samenwerking met de politie organiseert McDonald’s Berkel en Rodenrijs een nieuwe Koffie met een Cop op maandag 30 september van 19.00 – 21.00 uur.
Kon je eerder overdag niet komen? Dan is dit je kans.
Wijkagente Annemiek Roos en wijkbeheerder Sylvia Lassooy van de gemeente Lansingerland zitten klaar voor al jouw (grote en kleine) vragen die spelen in de buurt. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie (en iets lekkers!). Een laagdrempelige manier om als buurtbewoner in contact te komen met de politie. Volg de Facebookpagina @mcdonaldsberkelenrodenrijs voor de volgende Koffie met een Cop.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie