dinsdag 22 oktober 2019 | week 43
Home » Lezersschrijven » Zonnebloem Bleiswijk vraagt uw stem

Zonnebloem Bleiswijk vraagt uw stem

Willen wij voor de eenzame ouderen en fysiek beperkte inwoners van Bleiswijk zorgen dat hun leven weer enige glans krijgt, vragen wij u om ons daarbij te steunen. Wij zouden bijvoorbeeld graag en dagje met hen naar het strand gaan. Het kost u niets. Velen van u weten hoe blij wij genoemde inwoners maken om er even uit te zijn. Maar dat kost geld en dat hebben wij nu even niet. Het enige wat wij van u vragen is om op onze vereniging te stemmen in de door de Rabo Zuid-Holland Midden uitgeschreven Clubkas campagne. Voor ons is uw stem goud waard.
Leden van deze bank kunnen van 27 september tot 11 oktober.2019 stemmen. Zij ontvangen per mail een stemkaart. Hiermee kunt u vijf stemmen uitbrengen.
Mogen wij op u rekenen? Alvast hartelijke dank.

Zonnebloem Bleiswijk

Check Also

Licht aan het eind van de tunnel

Als u denkt dat wij hier lijden onder een niet ophoudende soap van toewijzing standplaatsen, …

Geef een reactie