dinsdag 22 oktober 2019 | week 43
Home » Politiek » Activiteiten

Activiteiten

Lansingerland – Op dinsdag 8 oktober organiseert Youz om 20.00 uur een interactieve ouderavond ‘Verleidingen in de pubertijd’ in het gemeentehuis van Lansingerland in Bergschenhoek. De (overgang naar de) puberteit is een grote stap die zorgt voor veranderingen op veel verschillende vlakken. Nieuwe vrienden, meer zelfstandigheid en misschien ook nieuwe verleidingen. Uw opgroeiende kind zal steeds meer de wereld gaan verkennen, zal misschien meer gaan gamen en social media gebruiken en komt mogelijk in aanraking met tabak, alcohol, lachgas of drugs. Hoe gaat u hiermee om?
Op vrijdag 11 oktober vindt er om 20.00 uur een gratis theatervoorstelling ‘Scheiden! Wat doet dat met een kind?!’ in de Cultuurfabriek in Bergschenhoek plaats. Deze interactieve voorstelling van theatergroep ONE2KNOW is voor ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms en vrienden die op een toegankelijke manier willen kijken, luisteren en praten over het effect van een scheiding op kinderen. Door emotionele, herkenbare en soms humoristische scènes onderzoekt het publiek de do’s en don’ts rond een scheiding. Het geheel wordt omlijst door zelfgeschreven liedteksten op herkenbare muziek.
Kijk voor de wijze van aanmelden en andere programma’s op www.lansingerland.nl/weekvandeopvoeding.

Check Also

Cultuurhuis Blok B wordt plek van rust èn reuring

Berkel en Rodenrijs - We schreven de afgelopen maanden een zestal keren uitgebreid over de voorgenomen plannen van het college van b. en w. om een cultuurhuis in nieuwbouw Berkel Centrum West te realiseren. Er lag een raamplan, er kwamen insprekers met positieve reacties en er waren ondernemers die hun pijnpunten benoemden. Dat gaf veel beroering. Over enkele weken komt het college met een verdere uitwerking van de financiële varianten en een risicoanalyse. Wij spraken intussen met enthousiaste woordvoerders van ketenpartner Bibliotheek Oostland.

Geef een reactie