dinsdag 22 oktober 2019 | week 43
Home » Algemeen » HCM muziekfeest

HCM muziekfeest

Lansingerland – Op zaterdag 12 oktober houdt het Hollands Christelijk Mannenkoor traditie getrouw een Najaarsconcert. De locatie is de Hervormde kerk aan de Kerkstraat te Bergschenhoek. Het belooft deze keer een waar muziekfeest te worden. Wat te denken van de geweldige sopraan Sae-jeong Kim, nog bekend van de Kerst-In 2017. Verder zijn er Yta van der Zwaag, als hoboïste, Martin Zonnenberg op het orgel en Kees Alers, fluitist. Al met al een groep topmuzikanten. En uiteraard zal het HCM weer een prachtig repertoire te gehore brengen.
De algehele muzikale leiding is in handen van Arjan Breukhoven. Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 15,00 (kinderen tot 12 jaar gratis).
De kaarten zijn nu al verkrijgbaar in de voorverkoop bij de volgende adressen: Boekhandel Janneke, Berkel en Rodenrijs; Schoenmakerij Bik en Zoon, Bergschenhoek en Primera Sandra, Bleiswijk.

Check Also

Kerkveiling brengt bijna € 24.000 op

Berkel en Rodenrijs - Een afgeladen Willem Huygensz. was zondag 13 oktober in afwachting van wat de Kerkveiling, met als doel het in stand houden van de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk, deze keer in petto had. Dat was weer heel veel. De veiligmeesters kregen binnen enkele uren zo'n 155 kavels onder de hamer en dat ging ze goed af. Het uiteindelijke resultaat was bijna € 24.000.

Geef een reactie