dinsdag 22 oktober 2019 | week 43
Home » Algemeen » Lansingerland haalt prachtig bedrag op voor KWF
 Een prachtige opbrengst.

Lansingerland haalt prachtig bedrag op voor KWF

Lansingerland haalt prachtig bedrag op voor KWF

Lansingerland – De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Lansingerland heeft maar liefst € 14.563,02 opgebracht. Dankzij deze vrijgevigheid kan KWF investeren in haar doelen. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte.

Deze collecteweek was extra bijzonder, doordat het de 70e editie was. Prinses Beatrix verrichte op 31 augustus de eerste slag van een speciale KWF Munt ter ere van het 70-jarig bestaan van KWF. In de week erna, gingen maar liefst 80.000 collectanten de straat op, verspreid over 800 collecteteams. In Lansingerland was er extra aandacht voor KWF: naast de KWF collecte werd ook de SamenLoop voor Hoop georganiseerd met al een fantastisch resultaat. Het collecteteam van Lansingerland was met haar collectanten redelijk goed vertegenwoordigd, maar zoekt nog meer vrijwilligers om in 2020 in alle straten van Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs te kunnen collecteren (aanmelden kan via www.KWF.nl/helpjijons).
Collectecoördinator Silvana Groen over de collecteweek KWF Kankerbestrijding. “Wat een prestatie die we met zijn allen hebben geleverd. Trots op de inwoners van Lansingerland én de vrijwilligers in Lansingerland, die van de collecte KWF 2019 een waar succes gemaakt hebben!Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.

Check Also

Kerkveiling brengt bijna € 24.000 op

Berkel en Rodenrijs - Een afgeladen Willem Huygensz. was zondag 13 oktober in afwachting van wat de Kerkveiling, met als doel het in stand houden van de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk, deze keer in petto had. Dat was weer heel veel. De veiligmeesters kregen binnen enkele uren zo'n 155 kavels onder de hamer en dat ging ze goed af. Het uiteindelijke resultaat was bijna € 24.000.

Geef een reactie