dinsdag 22 oktober 2019 | week 43
Home » Sport » Oproep deelname jubileumreünie TOGB

Oproep deelname jubileumreünie TOGB

Oproep deelname jubileumreünie TOGB

Berkel en Rodenrijs – De Berkelse sportclub TOGB is bezig om zoveel mogelijk huidige en oud-leden te bereiken voor de jubileumreünie op vrijdag 4 oktober. De reünie wordt gehouden ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de club. De opzet van de reünie is om met (oud-)elftalgenoten een boom op te zetten over belevenissen, wedstrijden en tegenstanders. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Om niemand teleur te stellen wat het laatste betreft graag een berichtje naar: reunie90jaartogb@gmail.com. Wie vragen heeft kan bellen met Gerdy van den Bulk (06 – 40516166), Hans Vonk (06 – 33318665) of met Wil van Velzen (06 – 22764417).

Check Also

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: GLZ Delfshaven – TOGB (za) Berkel – Westlandia 14.30 uur Van Nispen – Soccer …

Geef een reactie