zondag 20 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial » Primera doet het goed
 Meryem heet steeds meer klanten welkom in haar Primera. Met een uitgebreid assortiment en een prima service.

Primera doet het goed

Primera doet het goed

In vier jaar tijd is de Primera aan de Dorpsstraat in Bergschenhoek uitgegroeid tot een begrip. Tot een zaak waar je elke keer weer voor een verrassing komt te staan met een ‘hebben ze dat ook al hier?’ Met vanaf begin dit jaar tevens de uitbreiding van een brievenbus in de winkel en een plek waar pakketjes kunnen worden ingeleverd bij het postkantoor, maar waar rondkijkend nog veel meer te beleven is.

Een wand vol cadeaukaartjes trekt al snel de aandacht. Eigenaresse Meryem: “Je hoeft niet meer naar de stad voor een cadeaubon; je kunt ze hier van alle grote zaken kopen. Weet je niet precies waar degene waar je de bon voor koopt zijn of haar inkopen doet? Dan koop je een ‘neutrale’ keuze cadeaukaart van Primera die hier vervolgens later kan worden omgeruild voor een bon naar keuze! Bovendien leuk ingepakt, zoals alle cadeautjes hier; gratis en voor niets!”

Assortiment

Kalenders, agenda’s, boeken (alle toptitels zijn te leveren), kaarten, puzzelboekjes, tijdschriften met vijf keer per week een nieuwe levering, loten voor de loterij, rookwaren, leuke cadeautjes, eetbonnen of bonnen voor een weekendje weg, Riverdale, een hele kantoorartikelenwand, telefoonkaarten, Playstation, X Box, Spotify, iTunes, Google Play, Netflix; maar Primera is ook de enige winkel in Nederland met de originele molen van Samsung en Apple. Alles overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd.

Meryem heeft het helemaal naar haar zin in haar winkel. Inmiddels is ze aspirant-lid van het Bruisend Bergschenhoek bestuur en lid van de werkgroep. Maar ook landelijk viel ze op en ook daar is ze inmiddels tot het Primera-bestuur toegetreden. Nog niet eerder bij Primera Bergschenhoek binnen gelopen? Na dit stukje genoeg reden er eens een kijkje te gaan nemen en je te laten inspireren. Al geef je jezelf maar eens iets cadeau!

Check Also

Oostlandse ondernemers krijgen een podium

Lansingerland/Pijnacker-Nootdorp - Met meer dan driehonderd ondernemers werd de elfde editie van de Oostlanddag op woensdag 9 oktober een groot succes. Teruggekeken kan worden op een goed ingevulde middag en een inspirerende avond, maar ook vooruit gekeken op de badges van de aanwezige ondernemers die werden ingevuld met tal van plannen en ideeën om Future Fit - het thema van de dag - nog lang voor ogen te houden en toe te passen waar mogelijk.

Geef een reactie