zondag 20 oktober 2019 | week 42
Home » fbpost » Getuigenoproep aanrijding fietsster

Getuigenoproep aanrijding fietsster

Berkel en Rodenrijs – Op maandag 9 september vond rond 15.15 uur een aanrijding plaats op de rotonde Raadhuislaan, Boterdorpseweg, Berkelse Poort. Een automobilist uit de richting Bergschenhoek reed op het fietspad van de rotonde een fietsster aan. De vrouw raakte hierbij gewond. Er zijn fietsers gestopt om de vrouw te helpen en de chauffeur van de auto bracht haar thuis. De bestuurder liet een onleesbare naam en telefoonnummer achter. Zou de bestuurder en getuigen zich bij het slachtoffer willen melden? Graag via redactie@de-heraut.nl.

Check Also

Hoogheemraadschap beloont innovatief idee

Bergschenhoek - Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard is al enige tijd druk in de weer met het controleren van sloten in Lansingerland. Maandagochtend 14 oktober waren ze in de sloten rond en in de glastuinbouwcluster van Bergschenhoek actief. Dat gebeurde op een eigentijdse wijze: met een droneboot. Deze nieuwe en innovatieve manier van meten maakt de controles effectiever.

Geef een reactie