dinsdag 22 oktober 2019 | week 43
Home » Algemeen » Workshop PR-plan schrijven

Workshop PR-plan schrijven

Berkel en Rodenrijs – Hoe zorgt een vereniging of maatschappelijke organisatie ervoor dat zij duidelijk communiceert met ‘buiten’? En hoe kan ze dit praktisch en bondig vastleggen in een communicatie / PR plan? Doel van zo’n plan is zichtbaarheid verbeteren, aandacht trekken en laten zien wat de vereniging doet. Een plan helpt om gericht stappen te zetten en doelgroepgericht te werken. Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland verzorgt daarover een workshop, ‘Hoe schrijf ik een PR plan voor mijn vereniging?’, op donderdag 19 september om 19.00 uur. Tijdens de workshop delen verenigingen en maatschappelijke organisaties ook hun ervaringen. Tijdens de workshop start de deelnemer al met het schrijven van een plan.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Check Also

Kerkveiling brengt bijna € 24.000 op

Berkel en Rodenrijs - Een afgeladen Willem Huygensz. was zondag 13 oktober in afwachting van wat de Kerkveiling, met als doel het in stand houden van de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk, deze keer in petto had. Dat was weer heel veel. De veiligmeesters kregen binnen enkele uren zo'n 155 kavels onder de hamer en dat ging ze goed af. Het uiteindelijke resultaat was bijna € 24.000.

Geef een reactie