zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Ga de uitdaging aan met de Lifestyle Challenge
 Het team van The Fitness Lounge wil met jou de uitdaging aangaan!

Ga de uitdaging aan met de Lifestyle Challenge

Bij The Fitness Lounge

Ga de uitdaging aan met de Lifestyle Challenge

Berkel en Rodenrijs – De zomer zit erop en het ‘normale leven’ begint weer. Na een zomer lang genieten is het nu weer tijd om aan de slag te gaan, zowel op het werk als tijdens je workout. The Fitness Lounge daagt je uit! “Laat ons je helpen om je doel te bereiken binnen 10 weken en maak bovendien kans op een jaar lang gratis sporten!”

Wil je overtollige kilo’s kwijt? Heb je een slechte conditie en wil je je weer fit voelen? Of wil je juist meer spiermassa kweken? Wat jouw doel ook is, bij The Fitness Lounge helpen ze je er graag bij. “Samen stellen we een trainingsprogramma op dat het beste bij jouw doel past. Ook maken we een voedingsprogramma (met boodschappenlijstje) dat aansluit op jouw persoonlijke doelstelling. Geen crash dieet, maar verantwoord en gezond.”

Inschrijving

Schrijf je nu in voor de Lifestyle Challenge en voor € 20 per week gaat The Fitness Lounge met jou de uitdaging aan! “Na je inschrijving helpt een van onze ervaren en gemotiveerde instructeurs je 10 weken lang jouw doel te bereiken. Er zijn wekelijkse weeg- en meetmomenten waar, afhankelijk van je doel, je voortgang op een aantal onderdelen wordt gemeten. Heb jij aan het eind van de 10 weken percentueel gezien de beste voortgang geboekt? Dan win jij een jaar lidmaatschap voor The Fitness Lounge ter waarde van € 624!”
The Fitness Lounge is gevestigd aan de Celciusstraat 18 te Berkel en Rodenrijs, www.thefitnesslounge.nl/lansingerland

Check Also

Aanmelden voor Oostlanddag 2019 is nu al mogelijk

Wie zich wil aanmelden voor de Oostlanddag 2019 met het thema Future Fit kan hier vanaf heden voor terecht op de website oostlanddag.nl. Ook dit jaar heeft de organisatie een dynamisch en inspirerend programma samengesteld. Vanaf 15.00 uur stellen vijf verschillende bedrijven uit het Oostland hun deuren open met aansluitend een verrassend avondprogramma. Dit jaar vindt de Oostlanddag plaats op woensdag 9 oktober van 15.00 tot 22.00 uur.

Geef een reactie