zondag 17 november 2019 | week 46
Home » fbpost » Storing Heraut app voor Android gebruikers is OPGELOST!!

Storing Heraut app voor Android gebruikers is OPGELOST!!

Gebruikers van Android die de Heraut app hebben gedownload ondervinden problemen met de app. Door een storing konden zij de app niet gebruiken. Door de Heraut app opnieuw te updaten werkt alles weer als vanouds!
Voor gebruikers van IOS (Iphone, Apple Ipad) was de app gewoon toegankelijk.

Wie De Heraut digitaal wil lezen kan terecht op onze website www.herautonline.nl
Excuus voor het ongemak.

De Heraut

Check Also

Goed samenspel tussen Helicon en Zandprinses

Berkel/Bergschenhoek - Het was zaterdag 2 november uitstekend weer om naar een concert te gaan: herfstachtig, met af en toe een bui. Muziekvereniging Helicon gaf twee concerten, 's middags en 's avonds in het gemeentehuis van Lansingerland. Het middagconcert was speciaal bedoeld voor kinderen, waarbij Zandprinses Rosa van der Vijver uit Friesland, een hoofdrol vervulde. 's Avonds kreeg het concert een vervolg met een optreden voor volwassenen. Helicon heeft zichzelf goed in de spotlights gezet en hoopt op een aanwas van jeugdige muzikantjes.