zondag 22 september 2019 | week 38
Home » fbpost » Storing Heraut app voor Android gebruikers is OPGELOST!!

Storing Heraut app voor Android gebruikers is OPGELOST!!

Gebruikers van Android die de Heraut app hebben gedownload ondervinden problemen met de app. Door een storing konden zij de app niet gebruiken. Door de Heraut app opnieuw te updaten werkt alles weer als vanouds!
Voor gebruikers van IOS (Iphone, Apple Ipad) was de app gewoon toegankelijk.

Wie De Heraut digitaal wil lezen kan terecht op onze website www.herautonline.nl
Excuus voor het ongemak.

De Heraut

Check Also

Behandeling Carpaal Tunnel Syndroom zeer succesvol

Pijnacker - Bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland aan de Stationsstraat 1 in Pijnacker is het sinds 2011 mogelijk om het carpaal tunnel syndroom (CTS) effectief te bestrijden. Als een van de weinige praktijken in Zuid-Holland is er bij deze praktijk een behandelmethode beschikbaar die mensen met een CTS doeltreffend helpt.