zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Masterclass jonge ondernemers

Masterclass jonge ondernemers

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 18 september is er bij ondernemersnetwerk BNI Paprika een boeiende masterclass, die gericht is op jonge ondernemers, zowel jong van leeftijd als jong van geest met als thema ‘Hoe worden jonge ondernemers succesvol?’. Dit kunnen starters, net gestarte of reeds enkele jaren functionerende jonge ondernemers/ondernemende professionals zijn. Tijdens de ontbijtbijeenkomst deelt Cees Verbree in een klein half uur een aantal praktische tips die je direct kunt toepassen binnen je eigen ondernemerschap. Het geeft je veel richting als je succesvol wilt zijn als ondernemer. Ook voor ondernemers en ondernemende professionals buiten de categorie ‘jong van jaren’ levert het verrassende en interessante inzichten op.
Locatie: t Manneke, Leeweg 33, Berkel en Rodenrijs. Tijd: 07.00-8.30 uur (06.45 uur aanwezig). Deelname: € 16,50 (kosten ontbijt).

Check Also

Themabijeenkomst bij Anthura

Bleiswijk - De eerste bijeenkomst van de Tuinbouw Jongeren Oostland na de zomervakantie stond gepland op woensdagavond 4 september en stond in het teken van samenwerking. Deze themaavond vond plaats bij Anthura.

Geef een reactie