maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Algemeen » Kom in beweging op 21 september
Het thema van Wereld Alzheimer Dag 2019 is ‘Samen Bewegen’. Reden voor Welzijn Lansingerland en de Dementieketen Lansingerland om de handen ineen te slaan en de “Kom in beweging dag” te organiseren. Deze gezonde dag vindt plaats op 21 september 2019.

Kom in beweging op 21 september

Kom in beweging op 21 september

Het thema van Wereld Alzheimer Dag 2019 is ‘Samen Bewegen’. Reden voor Welzijn Lansingerland en de Dementieketen Lansingerland om de handen ineen te slaan en de “Kom in beweging dag” te organiseren. Deze gezonde dag vindt plaats op 21 september 2019.

Het programma van deze dag is:

– 09.00 uur: gezellig en gezond ontbijt (gratis) op de diverse locaties van Welzijn Lansingerland. Aanmelden via Welzijn Lansingerland, tel. 010 – 522 5545 of mail naar bd@swsl.nl.
– 10.00 – 15.00 uur diverse activiteiten in het gemeentehuis, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Binnen is er een informatiemarkt over een gezonde leefstijl, zijn er testjes te doen om te kijken hoe lichamelijk en geestelijk fit u bent, geeft de Dementieketen Lansingerland informatie over dementie en de voorzieningen die er zijn voor mensen met dementie en hun naasten. Ook is er gelegenheid om de online training ‘GOED omgaan met dementie’ te volgen.
Binnen/buiten zijn er diverse beweegworkshops en worden gezonde hapjes aangeboden.
– 14.00 uur uitreiking certificaat ‘Lansingerland Dementievriendelijk’ uitgereikt aan wethouder Ankie van Tatenhove.

Mocht u vragen hebben over de Kom in Beweging dag kunt u mailen of bellen met Ton Dekker (TD@swsl.nl), Sylvia Frau (ab@swsl.nl), tel. 010 – 5225545 van Welzijn Lansingerland of mail naar Ellen Eleonora van de Dementieketen Lansingerland dementieketenlansingerland@gmail.com.

Check Also

Poëzieproject Lansingerland 75 jaar Vrijheid

Berkel en Rodenrijs - Over een aantal maanden is het zo ver: dinsdag 5 mei - de dag waarop we vieren dat Nederland 75 jaar geleden werd bevrijd van de Duitse bezetter. In Lansingerland wordt door organisaties, verenigingen en vrijwilligers inmiddels hard achter de schermen gewerkt om van Bevrijdingsdag 2020 een groot feest te maken. Zo ook door Yvonne van der Kaaij en Cora van der Lee. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie van het Poëzieproject Lansingerland 75 Jaar Vrijheid.

Geef een reactie