zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Kom in beweging op 21 september
Het thema van Wereld Alzheimer Dag 2019 is ‘Samen Bewegen’. Reden voor Welzijn Lansingerland en de Dementieketen Lansingerland om de handen ineen te slaan en de “Kom in beweging dag” te organiseren. Deze gezonde dag vindt plaats op 21 september 2019.

Kom in beweging op 21 september

Kom in beweging op 21 september

Het thema van Wereld Alzheimer Dag 2019 is ‘Samen Bewegen’. Reden voor Welzijn Lansingerland en de Dementieketen Lansingerland om de handen ineen te slaan en de “Kom in beweging dag” te organiseren. Deze gezonde dag vindt plaats op 21 september 2019.

Het programma van deze dag is:

– 09.00 uur: gezellig en gezond ontbijt (gratis) op de diverse locaties van Welzijn Lansingerland. Aanmelden via Welzijn Lansingerland, tel. 010 – 522 5545 of mail naar bd@swsl.nl.
– 10.00 – 15.00 uur diverse activiteiten in het gemeentehuis, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Binnen is er een informatiemarkt over een gezonde leefstijl, zijn er testjes te doen om te kijken hoe lichamelijk en geestelijk fit u bent, geeft de Dementieketen Lansingerland informatie over dementie en de voorzieningen die er zijn voor mensen met dementie en hun naasten. Ook is er gelegenheid om de online training ‘GOED omgaan met dementie’ te volgen.
Binnen/buiten zijn er diverse beweegworkshops en worden gezonde hapjes aangeboden.
– 14.00 uur uitreiking certificaat ‘Lansingerland Dementievriendelijk’ uitgereikt aan wethouder Ankie van Tatenhove.

Mocht u vragen hebben over de Kom in Beweging dag kunt u mailen of bellen met Ton Dekker (TD@swsl.nl), Sylvia Frau (ab@swsl.nl), tel. 010 – 5225545 van Welzijn Lansingerland of mail naar Ellen Eleonora van de Dementieketen Lansingerland dementieketenlansingerland@gmail.com.

Check Also

Themabijeenkomst bij Anthura

Bleiswijk - De eerste bijeenkomst van de Tuinbouw Jongeren Oostland na de zomervakantie stond gepland op woensdagavond 4 september en stond in het teken van samenwerking. Deze themaavond vond plaats bij Anthura.

Geef een reactie