donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Politieberichten » Aanhoudingen wegens drugshandel

Aanhoudingen wegens drugshandel

Bergschenhoek – Op maandag 2 september heeft de politie vier mannen aangehouden wegens betrokkenheid bij de invoer van ongeveer 1300 kilo heroïne in ons land met een waarde van ongeveer € 130 miljoen euro. Naar aanleiding van een lopend rechercheonderzoek viel de politie een loods in Bergschenhoek binnen. Hier was net de container met textiel afgeleverd waar de heroïne in zou moeten zitten. In de loods werden drie mannen, in de leeftijd 48, 51 en 53 jaar, direct aangehouden door het arrestatieteam. Zij waren net bezig de lading te lossen. Een vierde verdachte, een 27-jarige man uit Bergschenhoek, was weggereden in zijn auto. Hij kon korte tijd later ter hoogte van Bunnik worden aangehouden.
De betreffende container was vanuit Engeland via Antwerpen verscheept en opgehaald door een Nederlandse vrachtwagen en naar Bergschenhoek gereden. De verdachten zitten op dit moment nog vast. De container was via Antwerpen in Nederland aangevoerd uit Groot-Brittannië. Daar was de heroïne al uit de container gehaald en werd een kleine hoeveelheid teruggeplaatst. De officier van justitie beslist of de aangehouden verdachten worden voorgeleid. Of de mannen worden uitgeleverd aan Engeland is nog niet bekend.

Check Also

Waarschuwing babbeltruc

Bergschenhoek – Een inwoonster van Bergschenhoek is op donderdag 13 februari slachtoffer geworden van een …

Geef een reactie