zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Lezen & Ontmoeten in Bibliotheek

Lezen & Ontmoeten in Bibliotheek

Lezen & Ontmoeten in Bibliotheek

Berkel en Rodenrijs – Op donderdag 19 september, van 14.00 – 16.00 uur, start Bibliotheek Oostland in vestiging Berkel een nieuw seizoen maandelijkse activiteiten van de ‘Lonkende Leestafel’. Tijdens deze eerste bijeenkomst ‘Lezen & Ontmoeten’ laat boekenkenner en leesambassadeur Marianne van Seters de bezoekers met elkaar kennismaken aan de hand van boeken.

Neem voor deze bijeenkomst één of twee van je lievelingsboeken mee en vertel aan elkaar waarom juist dit je lievelingsboeken zijn. Er komen verschillende vragen aan de orde: ‘Hoe lees ik?’, ‘Waar lees ik?’ ‘Wat maakt een boek voor jou tot een goed boek?’ ‘Hoe kies je een boek dat bij jou past?’ Door met elkaar over boeken te praten en leeservaringen te delen leren de bezoekers elkaar beter kennen.
Marianne van Seters, bekend van het radioprogramma Woordkunst van RTV Lansingerland, geeft ook diverse leestips: over nieuwere boeken en oudere boeken. Er zijn genoeg pareltjes die wachten tot jij ze ontdekt tijdens Lezen & Ontmoeten. Ben je niet zo’n lezer? Je krijgt in deze bijeenkomst ook genoeg tips om meer mooie boeken te gaan lezen.

Check Also

Themabijeenkomst bij Anthura

Bleiswijk - De eerste bijeenkomst van de Tuinbouw Jongeren Oostland na de zomervakantie stond gepland op woensdagavond 4 september en stond in het teken van samenwerking. Deze themaavond vond plaats bij Anthura.

Geef een reactie