maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Algemeen » Lezen & Ontmoeten in Bibliotheek

Lezen & Ontmoeten in Bibliotheek

Lezen & Ontmoeten in Bibliotheek

Berkel en Rodenrijs – Op donderdag 19 september, van 14.00 – 16.00 uur, start Bibliotheek Oostland in vestiging Berkel een nieuw seizoen maandelijkse activiteiten van de ‘Lonkende Leestafel’. Tijdens deze eerste bijeenkomst ‘Lezen & Ontmoeten’ laat boekenkenner en leesambassadeur Marianne van Seters de bezoekers met elkaar kennismaken aan de hand van boeken.

Neem voor deze bijeenkomst één of twee van je lievelingsboeken mee en vertel aan elkaar waarom juist dit je lievelingsboeken zijn. Er komen verschillende vragen aan de orde: ‘Hoe lees ik?’, ‘Waar lees ik?’ ‘Wat maakt een boek voor jou tot een goed boek?’ ‘Hoe kies je een boek dat bij jou past?’ Door met elkaar over boeken te praten en leeservaringen te delen leren de bezoekers elkaar beter kennen.
Marianne van Seters, bekend van het radioprogramma Woordkunst van RTV Lansingerland, geeft ook diverse leestips: over nieuwere boeken en oudere boeken. Er zijn genoeg pareltjes die wachten tot jij ze ontdekt tijdens Lezen & Ontmoeten. Ben je niet zo’n lezer? Je krijgt in deze bijeenkomst ook genoeg tips om meer mooie boeken te gaan lezen.

Check Also

Poëzieproject Lansingerland 75 jaar Vrijheid

Berkel en Rodenrijs - Over een aantal maanden is het zo ver: dinsdag 5 mei - de dag waarop we vieren dat Nederland 75 jaar geleden werd bevrijd van de Duitse bezetter. In Lansingerland wordt door organisaties, verenigingen en vrijwilligers inmiddels hard achter de schermen gewerkt om van Bevrijdingsdag 2020 een groot feest te maken. Zo ook door Yvonne van der Kaaij en Cora van der Lee. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie van het Poëzieproject Lansingerland 75 Jaar Vrijheid.

Geef een reactie