maandag 18 november 2019 | week 47
Home » Nieuws » SamenLoop voor Hoop verrast iedereen

SamenLoop voor Hoop verrast iedereen

Met een (tussen)stand van € 127.964,25

SamenLoop voor Hoop verrast iedereen

Lansingerland – Bijna 800 deelnemers beleefden – samen met familie, vrienden en bekenden – een emotioneel weekend van hoop en liefde tijdens de zaterdag 7 en zondag 8 september gehouden SamenLoop voor Hoop Lansingerland op het evenemententerrein van het Annie M.G. Schmidtpark.

De 24-uurs estafette werd voor de eerste keer in Lansingerland georganiseerd en werd een groot succes.
Het is een evenement dat – verspreid over het jaar – in tal van plaatsen wordt georganiseerd door vrijwilligers voor het KWF Kankerfonds; voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Samen met lotgenoten wordt stilgestaan bij kanker, maar tegelijkertijd staat ook het vieren van leven centraal.
Tijdens de estafette – waaraan 36 teams deelnamen – zorgden indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en tal van activiteiten ervoor dat het in saamhorigheid zowel voor de vele honderden bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk weekend werd. Elders meer over dit unieke weekend.

Check Also

Goed samenspel tussen Helicon en Zandprinses

Berkel/Bergschenhoek - Het was zaterdag 2 november uitstekend weer om naar een concert te gaan: herfstachtig, met af en toe een bui. Muziekvereniging Helicon gaf twee concerten, 's middags en 's avonds in het gemeentehuis van Lansingerland. Het middagconcert was speciaal bedoeld voor kinderen, waarbij Zandprinses Rosa van der Vijver uit Friesland, een hoofdrol vervulde. 's Avonds kreeg het concert een vervolg met een optreden voor volwassenen. Helicon heeft zichzelf goed in de spotlights gezet en hoopt op een aanwas van jeugdige muzikantjes.

Geef een reactie