dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Nieuws » SamenLoop voor Hoop verrast iedereen

SamenLoop voor Hoop verrast iedereen

Met een (tussen)stand van € 127.964,25

SamenLoop voor Hoop verrast iedereen

Lansingerland – Bijna 800 deelnemers beleefden – samen met familie, vrienden en bekenden – een emotioneel weekend van hoop en liefde tijdens de zaterdag 7 en zondag 8 september gehouden SamenLoop voor Hoop Lansingerland op het evenemententerrein van het Annie M.G. Schmidtpark.

De 24-uurs estafette werd voor de eerste keer in Lansingerland georganiseerd en werd een groot succes.
Het is een evenement dat – verspreid over het jaar – in tal van plaatsen wordt georganiseerd door vrijwilligers voor het KWF Kankerfonds; voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Samen met lotgenoten wordt stilgestaan bij kanker, maar tegelijkertijd staat ook het vieren van leven centraal.
Tijdens de estafette – waaraan 36 teams deelnamen – zorgden indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en tal van activiteiten ervoor dat het in saamhorigheid zowel voor de vele honderden bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk weekend werd. Elders meer over dit unieke weekend.

Check Also

D66: Samen vieren we de zomervakantie in Lansingerland

Lansingerland – Deze zomer wordt anders dan andere, want veel van onze inwoners zullen door …

Geef een reactie