donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Sport » Hockey H.C. Pijnacker – H.V. Bleiswijk: 4-2

Hockey H.C. Pijnacker – H.V. Bleiswijk: 4-2

Bleiswijk – Na een lange voorbereiding begon H.V. Bleiswijk zondagmiddag 8 september weer aan de competitie in een uitwedstrijd tegen Pijnacker. De dames startten de wedstrijd heel sterk en kwamen binnen twee minuten op een 1-0 voorsprong. De tegenstander kwam steeds meer in de wedstrijd en het begon een echte strijd te worden. Via een onverwachte bal tegen de paal werd de 1-1 gescoord. De dames van Bleiswijk begonnen hierdoor onrustiger te spelen en corners weg te geven. Helaas viel hier uiteindelijk de 2-1 en de 3-1 uit. In de rust besloot Bleiswijk zich te herpakken en zette flink aan. Het derde kwart was een heuse strijd waarin beide teams kansen creëerden. Begin vierde kwart was het eindelijk zover. Door een goeie aanval en een snel uitgenomen bal scoorde Merel Hoebee verlossende 3-2. Bleiswijk kreeg vertrouwen en zette aan. Totdat de scheidsrechters eind vierde kwart een cruciale beslissing namen. De dames van Bleiswijk kregen een strafbal tegen: 4-2. Het eindsignaal ging en er was verloren. Gelukkig zijn er veel momenten geweest waarvan te leren valt en er is zeker potentie te zien. Er gaat in ieder geval weer hard getraind worden om aankomend weekend thuis Ommoord te verslaan.

Check Also

Enthousiasme maakt mooi evenement van Lansingerland Run

Berkel en Rodenrijs - Wat verleden jaar als een probeersel begon, staat nu stevig in de schoenen. De Lansingerland Run had vorig jaar al een aantrekkingskracht met ruim veertienhonderd lopers. De editie van zondag 16 februari moet de organisatie tot tevredenheid hebben gestemd. Met het bordje 'uitverkocht' trokken 2500 deelnemers de 'stoute' schoenen aan. Beginners en geoefende lopers en vooral ook jeugd stonden aan de start.

Geef een reactie