zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Sport » Hockey H.C. Pijnacker – H.V. Bleiswijk: 4-2

Hockey H.C. Pijnacker – H.V. Bleiswijk: 4-2

Bleiswijk – Na een lange voorbereiding begon H.V. Bleiswijk zondagmiddag 8 september weer aan de competitie in een uitwedstrijd tegen Pijnacker. De dames startten de wedstrijd heel sterk en kwamen binnen twee minuten op een 1-0 voorsprong. De tegenstander kwam steeds meer in de wedstrijd en het begon een echte strijd te worden. Via een onverwachte bal tegen de paal werd de 1-1 gescoord. De dames van Bleiswijk begonnen hierdoor onrustiger te spelen en corners weg te geven. Helaas viel hier uiteindelijk de 2-1 en de 3-1 uit. In de rust besloot Bleiswijk zich te herpakken en zette flink aan. Het derde kwart was een heuse strijd waarin beide teams kansen creëerden. Begin vierde kwart was het eindelijk zover. Door een goeie aanval en een snel uitgenomen bal scoorde Merel Hoebee verlossende 3-2. Bleiswijk kreeg vertrouwen en zette aan. Totdat de scheidsrechters eind vierde kwart een cruciale beslissing namen. De dames van Bleiswijk kregen een strafbal tegen: 4-2. Het eindsignaal ging en er was verloren. Gelukkig zijn er veel momenten geweest waarvan te leren valt en er is zeker potentie te zien. Er gaat in ieder geval weer hard getraind worden om aankomend weekend thuis Ommoord te verslaan.

Check Also

Hockey HVBleiswijk dames 1: 3-1

Bleiswijk – Zondag 15 september speelden de dames van Bleiswijk hun eerste thuiswedstrijd van het …

Geef een reactie