zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Afgelopen weekend was het startschot voor de NTTB najaarscompetitie afdeling en landelijk. Het eerste herenteam was nog een weekje vrij. Milo, Leroy, Ronald, Michel en Adam mogen volgende week beginnen met een uitwedstrijd in Amsterdam.
Landelijk A: TOGB 1- Never Despair 1 4-6: In de hoogste landelijke jeugdcompetitie speelde het eerste jeugdteam bestaande uit Mark Heezen, Rick Bakker en Benjamin Slijper tegen Never Despair uit Den Bosch. De bezoekers speelden een prima wedstrijd en bezorgden TOGB een nipte nederlaag van 4-6. Benjamin won twee partijen, Rick won één partij en de dubbel werd gewonnen.
Landelijk C: TOGB 2 – HBC 1 7-3: Het tweede jeugdteam, ook uitkomend in de landelijke competitie, kreeg HBC uit Heemstede op bezoek. Deze TOGB’ers wisten een keurige 7-3 winst op de borden te spelen. David Leeson wist alle drie zijn partijen te winnen, Luc Grünbauer wist er twee te winnen en Tom Luyken pakte een punt en ook de dubbel werd in winst omgezet.
Overige uitslagen van in de afdeling spelende teams:
TOGB 3 – HTTV 1 3-7
TOGB 4 – TOV 1 6-4
TOGB 5 – Tavernie 2 8-2
TOGB 6 – Gorkum 4 0-10
Zaterdag 14 september spelen alle teams een uitwedstrijd.

Check Also

Hockey HVBleiswijk dames 1: 3-1

Bleiswijk – Zondag 15 september speelden de dames van Bleiswijk hun eerste thuiswedstrijd van het …

Geef een reactie