donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Afgelopen weekend was het startschot voor de NTTB najaarscompetitie afdeling en landelijk. Het eerste herenteam was nog een weekje vrij. Milo, Leroy, Ronald, Michel en Adam mogen volgende week beginnen met een uitwedstrijd in Amsterdam.
Landelijk A: TOGB 1- Never Despair 1 4-6: In de hoogste landelijke jeugdcompetitie speelde het eerste jeugdteam bestaande uit Mark Heezen, Rick Bakker en Benjamin Slijper tegen Never Despair uit Den Bosch. De bezoekers speelden een prima wedstrijd en bezorgden TOGB een nipte nederlaag van 4-6. Benjamin won twee partijen, Rick won één partij en de dubbel werd gewonnen.
Landelijk C: TOGB 2 – HBC 1 7-3: Het tweede jeugdteam, ook uitkomend in de landelijke competitie, kreeg HBC uit Heemstede op bezoek. Deze TOGB’ers wisten een keurige 7-3 winst op de borden te spelen. David Leeson wist alle drie zijn partijen te winnen, Luc Grünbauer wist er twee te winnen en Tom Luyken pakte een punt en ook de dubbel werd in winst omgezet.
Overige uitslagen van in de afdeling spelende teams:
TOGB 3 – HTTV 1 3-7
TOGB 4 – TOV 1 6-4
TOGB 5 – Tavernie 2 8-2
TOGB 6 – Gorkum 4 0-10
Zaterdag 14 september spelen alle teams een uitwedstrijd.

Check Also

Enthousiasme maakt mooi evenement van Lansingerland Run

Berkel en Rodenrijs - Wat verleden jaar als een probeersel begon, staat nu stevig in de schoenen. De Lansingerland Run had vorig jaar al een aantrekkingskracht met ruim veertienhonderd lopers. De editie van zondag 16 februari moet de organisatie tot tevredenheid hebben gestemd. Met het bordje 'uitverkocht' trokken 2500 deelnemers de 'stoute' schoenen aan. Beginners en geoefende lopers en vooral ook jeugd stonden aan de start.

Geef een reactie