maandag 24 februari 2020 | week 09
Home » Advertorial » De MamaCoach opent de (nieuwe) deuren

De MamaCoach opent de (nieuwe) deuren

De MamaCoach opent de (nieuwe) deuren

Berkel en Rodenrijs – Vol trots opende Elzelien van Zwienen zaterdagmiddag 7 september haar splinternieuwe studio aan de Leeweg in Berkel en Rodenrijs; de MamaCoach. De MamaCoach is er voor elke vrouw in de periode van zwangerschap en het jonge moederschap.

Voor velen is Elzelien al een bekend gezicht, maar tot nu toe sportte ze met name buiten. Daar is nu een fikse uitbreiding bijgekomen met de realisatie van een eigen studio, waardoor er meer mogelijkheden kunnen worden aangeboden. Onder andere zwangerschapsyoga en -massage, bevallingsvoorbereiding (ook voor de vaders), speciale avonden voor de mannen (die ook door een man worden verzorgd), met de baby trainen aan actief herstel, postnatale yoga met kracht, opbouw en ontspanning, babymassage. Maar ook baby-, dreumes- en peuter fitgroepjes samen met een ouder; lessen van drie kwartier, passend bij een thema. Met daarin sport, spel, samenwerking en muziek, zowel binnen als buiten (in een omheinde tuin).

Buiten

In nauwe samenwerking met Buitensportcentrum Outdoor Valley gaat 26 september een PowerMama® programma van start voor dames die net bevallen zijn. Dat staat drie maal per jaar op het programma. Elzelien: “Ik wil iedereen sportief begeleiden tijdens en na de zwangerschap, helpen voorbereiden op de bevalling en de komst van een kindje én ontspanning bieden en plezier met het kindje.” Al acht jaar verzorgt Elzelien trainingen aan (aanstaande) mama’s. “Het is mijn passie om ze in deze fase van hun leven sportief te begeleiden tijdens de trainingen voor én na de zwangerschap. Ook wil ik ze helpen voorbereiden op de bevalling tijdens de zwangerschapscursus waarin ze leert hoe haar lijf werkt en nog veel meer. Een stuk ontspanning krijg ze tijdens de (zwangerschaps)yoga en massage. Of je nu wilt sporten, je voor wilt bereiden op de bevalling of babymassage wilt leren geven; het kan! Je bent van harte welkom!”
Kijk voor meer informatie op www.demamacoach.com.

Check Also

Van der Linde Catering + Evenementen naar Dubai Expo 2020

Berkel en Rodenrijs - Nederland neemt deel aan de Dubai Expo 2020. Deze wereldtentoonstelling wordt gehouden van 20 oktober tot 10 april 2021. Van der Linde Catering + Evenementen, gevestigd op Oudeland, zal de catering in het publieksrestaurant en de business lounge van het Nederlands paviljoen verzorgen.

Geef een reactie