zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland
Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland – Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Stel dat jij als ondernemer op die troon zou zitten? Zou je dan graag iets anders voorlezen? Zou je de miljoenen euro’s aan belastinggeld anders willen besteden? Deze vraag staat centraal op de Miljoenenontbijten op woensdag 18 september. Die dag zitten ondernemers op de troon. Voor één dag mogen zij het zeggen.
VNO-NCW Oostland is te gast bij Intratuin Pijnacker, het bedrijf van Stephan en Jeroen Droogh. Deze ochtend wordt met naar schatting 100 ondernemers ontbeten. Tijdens het ontbijt worden verschillende thema’s besproken. Thema’s die terugkomen in de Miljoennota die de dag ervoor gepresenteerd is. Thema’s die leden van VNO-NCW aanspreken, raken of bezighouden. Ondernemers, gemeente Pijnacker-Nootdorp, gemeente Lansingerland, kennisinstellingen en andere aanwezigen wisselen samen van gedachten. Cor van der Wel is dagvoorzitter. Aan het einde van de bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om te netwerken.
Introducés zijn welkom: aanmelden kan door een mail te sturen naar oostland@vno-ncwwest.nl.
Leden van VNO-NCW kunnen zichzelf aan- of afmelden via een link op de uitnodiging die zij ontvangen hebben. Nadere informatie is op te vragen bij Monique Spek via: Spek@VNO-NCWwest.nl.

Check Also

Primera doet het goed

In vier jaar tijd is de Primera aan de Dorpsstraat in Bergschenhoek uitgegroeid tot een begrip. Tot een zaak waar je elke keer weer voor een verrassing komt te staan met een ‘hebben ze dat ook al hier?’ Met vanaf begin dit jaar tevens de uitbreiding van een brievenbus in de winkel en een plek waar pakketjes kunnen worden ingeleverd bij het postkantoor, maar waar rondkijkend nog veel meer te beleven is.

Geef een reactie