donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Advertorial » Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland
Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland – Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Stel dat jij als ondernemer op die troon zou zitten? Zou je dan graag iets anders voorlezen? Zou je de miljoenen euro’s aan belastinggeld anders willen besteden? Deze vraag staat centraal op de Miljoenenontbijten op woensdag 18 september. Die dag zitten ondernemers op de troon. Voor één dag mogen zij het zeggen.
VNO-NCW Oostland is te gast bij Intratuin Pijnacker, het bedrijf van Stephan en Jeroen Droogh. Deze ochtend wordt met naar schatting 100 ondernemers ontbeten. Tijdens het ontbijt worden verschillende thema’s besproken. Thema’s die terugkomen in de Miljoennota die de dag ervoor gepresenteerd is. Thema’s die leden van VNO-NCW aanspreken, raken of bezighouden. Ondernemers, gemeente Pijnacker-Nootdorp, gemeente Lansingerland, kennisinstellingen en andere aanwezigen wisselen samen van gedachten. Cor van der Wel is dagvoorzitter. Aan het einde van de bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om te netwerken.
Introducés zijn welkom: aanmelden kan door een mail te sturen naar oostland@vno-ncwwest.nl.
Leden van VNO-NCW kunnen zichzelf aan- of afmelden via een link op de uitnodiging die zij ontvangen hebben. Nadere informatie is op te vragen bij Monique Spek via: Spek@VNO-NCWwest.nl.

Check Also

Van der Linde Catering + Evenementen naar Dubai Expo 2020

Berkel en Rodenrijs - Nederland neemt deel aan de Dubai Expo 2020. Deze wereldtentoonstelling wordt gehouden van 20 oktober tot 10 april 2021. Van der Linde Catering + Evenementen, gevestigd op Oudeland, zal de catering in het publieksrestaurant en de business lounge van het Nederlands paviljoen verzorgen.

Geef een reactie