zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Bijzondere oecumenische Open Deur Vredesdienst

Bijzondere oecumenische Open Deur Vredesdienst

Bijzondere oecumenische Open Deur Vredesdienst

Bleiswijk – Voor de eerste keer zal er een Opendeurdienst en een IKO dienst gezamenlijk worden gehouden in de Vredesweek van 2019.

Deze Oecumenische Opendeur Vredesdienst vindt plaats op zondagavond 22 september in de Open Hof. Aanvang 19.00 uur. De Vredesweek wordt al meer dan vijftig jaar gehouden in parochies en kerkelijke gemeenten. In al die jaren is de Vredesweek uitgegroeid tot een traditie. Niet alleen in Nederland maar ook in diverse andere landen in Europa, Afrika en Latijns-Amerika is de Vredesweek een jaarlijks terugkerend moment van actie en bezinning. Dit jaar is als thema gekozen: ‘Vrede verbindt over grenzen’.
De liturgie voor de oecumenische gebedsdienst is opgesteld aan de hand van landelijk aangereikt materiaal. Daarbij wordt actief deelgenomen door leden van de R.K.-Parochie, de Hervormde wijkgemeente Dorpskerk, de Gereformeerde Kerk Open Hof en de Evangelische Gemeente. De meditatie wordt gehouden door pastor Stefan Bladowski. Muzikale begeleiding is er van de Ad Hoc Band.
Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor het meevieren van deze bijzondere Vredesdienst. Na afloop is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting.

Check Also

Themabijeenkomst bij Anthura

Bleiswijk - De eerste bijeenkomst van de Tuinbouw Jongeren Oostland na de zomervakantie stond gepland op woensdagavond 4 september en stond in het teken van samenwerking. Deze themaavond vond plaats bij Anthura.

Geef een reactie