maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Algemeen » KIES: Gescheiden Opvoeden

KIES: Gescheiden Opvoeden

Lansingerland – Veel gescheiden ouders lopen tegen dezelfde vragen aan. De KIES-cursus ‘Gescheiden Opvoeden’ is er voor alle gescheiden en alleenstaande ouders die nieuwe impulsen kunnen gebruiken in het positief opvoeden.
Er zijn drie thema-avonden: Scheiding en verlies; hoe nu verder?, Gescheiden opvoeden (parallel ouderschap) en Samengesteld gezin. Ouders kunnen kiezen aan welke thema-avonden zij deelnemen.
KIES staat voor: Kinderen in echtscheidingssituaties. De spel- en praatgroep helpt kinderen van groep 4 tot en met 8 van wie de ouders gaan scheiden of zijn gescheiden.
Kijk voor meer informatie op: https://www.kwadraad.nl .

Check Also

Poëzieproject Lansingerland 75 jaar Vrijheid

Berkel en Rodenrijs - Over een aantal maanden is het zo ver: dinsdag 5 mei - de dag waarop we vieren dat Nederland 75 jaar geleden werd bevrijd van de Duitse bezetter. In Lansingerland wordt door organisaties, verenigingen en vrijwilligers inmiddels hard achter de schermen gewerkt om van Bevrijdingsdag 2020 een groot feest te maken. Zo ook door Yvonne van der Kaaij en Cora van der Lee. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie van het Poëzieproject Lansingerland 75 Jaar Vrijheid.

Geef een reactie