woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Lezersschrijven » Oproep

Oproep

In de voortslepende soap van Lansingerland is al (veel te) veel gesproken, geschreven, vergaderd en gediscussieerd over een nieuwe vaste standplaats voor de van het oude plein verstoten hardwerkende ondernemers Paul Spee en Martin Steentjes. De toebedeelde rol als hoofdpersonage in deze soap is inmiddels omgebouwd tot lijdend voorwerp. Met alle consequenties van dien. Maar waar is onze burgemeester, welke rol heeft/speelt hij, komt hij nog voor in deze soap?
Onze burgemeester is er toch voor ALLE inwoners van Lansingerland?
Niet alleen onder andere voor inwoners met een lange staat van dienst in een huwelijk moeten de aandacht krijgen van onze burgervader. Het wel en wee van het centrum in Berkel en Rodenrijs moet hem ook ter harte gaan. Dit verdient heel veel aandacht in verband met alle grootse plannen de komende jaren en reeds uitgevoerde plannen. Bij grootse plannen komen ook allerlei problemen/knelpunten om de hoek kijken, die in samenwerking met en naar volle tevredenheid van de ondernemers/inwoners zo snel mogelijk opgelost dienen te worden.
Wat is een centrum zonder al die welwillende, hardwerkende ondernemers? Zij zijn de sfeermakers in het centrum!
Met andere woorden: burgemeester Pieter van de Stadt laat u horen!! Laat zien welke rol u toebedeeld heeft gekregen in deze bijzondere ‘Soap van Lansingerland’.

S.G. Weeda
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Gemeentebeleid

Vele malen is de gemeente verzocht om verbetering van verkeersonveilige / -hinderlijke situaties in Lansingerland. …

Geef een reactie