woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Advertorial » Uw dier is in goede handen bij De Beestenhoek

Uw dier is in goede handen bij De Beestenhoek

Uw dier is in goede handen bij De Beestenhoek

Bleiswijk – Dierenkliniek De Beestenhoek is een bekende praktijk voor gezelschapsdieren in Bergschenhoek. Minder bekend is dat zij een dependance hebben in Bleiswijk waar mensen terecht kunnen op het spreekuur. In augustus zijn ze van de kleine, beperkte ruimte aan de Van Waningstraat verhuisd naar een mooi nieuw pand aan de Dorpsstraat 87 in Bleiswijk. Op 14 september is er een Open Dag.

Dierenartsen Mirka Ondris en Karen Bus-Raeman zijn beiden eigenaar van De Beestenhoek. Vijf jaar geleden, op 1 april 2014, hebben ze de praktijk in Bergschenhoek en het pand aan de Van Waningstraat overgenomen van de toenmalige eigenaar Fred Zwart. Mensen kunnen in Bergschenhoek met hun huisdier terecht voor een groot aantal diergeneeskundige behandelingen, waaronder röntgen- en bloedonderzoeken, operaties, echografie, tandheelkundige en laparoscopische ingrepen. In de dependance in Bleiswijk kon men tot voor kort alleen terecht voor een (beperkt) spreekuur. Sinds maandag 12 augustus zijn ze over naar de nieuwe, ruime praktijk aan de Dorpsstraat.
“We zijn heel blij met deze nieuwe praktijk” zegt Mirka. “Heel veel mensen wisten niet dat we al een spreekuur in Bleiswijk hadden, dus we hopen dat mensen ons nu beter weten te vinden. Bovendien kunnen we hier veel meer service bieden.” De nieuwe praktijk beschikt over goede faciliteiten. “In eerste instantie zullen we beginnen met afspraken op spreekuur, waarbij de openingstijden worden uitgebreid”, zegt Karen. “Op termijn gaan we net als in Bergschenhoek, ook in deze praktijk meer aanbieden. Bijvoorbeeld echo’s, operaties en tandheelkundige ingrepen. We richten ons daarbij uitsluitend op huisdieren en hebben ruime ervaring met honden, katten, konijnen en andere knagers”.
Naast Mirka en Karen zullen nog twee dierenartsen werkzaam zijn in de nieuwe praktijk. Dit zijn Rebecca Peletier en Henriëtte Esselink.
Mirka en Karen zijn trots op de nieuwe vestiging en bovendien zijn ze vijf jaar eigenaar van De Beestenhoek. Dit gaan ze vieren op zaterdag 14 september met een Open Dag. Iedereen is van harte welkom om tussen 11.00 – 14.00 uur een kijkje te komen nemen in hun nieuwe pand aan de Dorpsstraat 87 te Bleiswijk.
Voor meer informatie en de uitgebreide openingstijden, zie: www.debeestenhoek.nl.

Check Also

Julia’s Kookstudio, een wereldbelevenis

Bergschenhoek - Om wereldsmaken te ontdekken hoef je niet meer op reis. Sinds begin dit jaar is Julia##+##rsquo;s Kookstudio aan de Leeuwenhoekweg 22 F geopend. Hier leer je Aziatische en andere exotische kookkunsten kennen en smaakt het eten alsof je weer op vakantie bent. De opening werd in oktober al verricht door wethouder Simon Fortuyn, en daarna hebben de try-outs plaatsgevonden.

Geef een reactie