maandag 9 december 2019 | week 50
Home » Advertorial » Oostlanddag nieuwsflits

Oostlanddag nieuwsflits

Oostlanddag nieuwsflits

Tijdens de Oostlanddag op 9 oktober staat Future Fit ondernemen centraal. In aanloop naar de Oostlanddag spreken we een aantal bekende gezichten vanuit Rabobank over dit thema. Deze week met Eelco Foorthuis, Adviseur Private Banking.

ROL

Wat is je rol bij Rabobank en hoe blijf jij zelf future fit?

Als Adviseur Private Banking ben ik een belangrijke sparringpartner voor vermogende particulieren en voor de privésituatie van ondernemers. Ik help hen op sleutelmomenten door mij in te leven in hun situatie en zo de best passende diensten en producten aan te bieden.

Als FFP (Federatie Financieel Planners) en EFA (Erkend Financieel Adviseur) gecertificeerd adviseur word ik jaarlijks bijgeschoold over alle actuele ontwikkelingen. Zo kan ik mijn klanten altijd van het meest actuele advies voorzien.

KLANTEN

Welk soort klanten bedien je en hoe zijn zij future fit?

De klanten die ik adviseer zijn ondernemers en vermogende particulieren, voornamelijk uit Pijnacker en Nootdorp. Om hen future fit te maken en te houden biedt Rabobank onder meer Vermogensplanning aan. Vermogensplanning helpt het vermogen te laten werken voor de persoonlijke doelen van de klant.

OOSTLANDDAG

Ben je aanwezig tijdens de Oostlanddag en waar kunnen mensen je over aanspreken?

Uiteraard ben ik aanwezig. Als iemand vragen heeft over Vermogensplanning en wat Rabobank voor je kan betekenen, spreek mij dan gerust aan tijdens de middag of avond. Natuurlijk kun je me ook benaderen op LinkedIn of telefonisch op 06-83650847.

Check Also

Fource Logistics komt naar Oudeland

Berkel en Rodenrijs - Met het plaatsen van de handtekeningen bekrachtigden betrokkenen de komst van een modern en duurzaam distributiecentrum (DC) voor Fource Logistics aan de Marconisingel op bedrijventerrein Oudeland. Nadat deze feestelijke handeling maandagmiddag 2 december had plaatsgevonden kon de bouw een dag later van start.

Geef een reactie