maandag 24 februari 2020 | week 09
Home » Politiek » Taxi Wooning wint aanbesteding Beltax

Taxi Wooning wint aanbesteding Beltax

Taxi Wooning wint aanbesteding Beltax

Leon Vijverberg van Taxi Wooning ondertekende donderdag 29 augustus de nieuwe overeenkomst voor het uitvoeren van het Wmo-vervoer in Lansingerland.

Wethouder Ankie van Tatenhove is blij dat de lokale ondernemer het taxivervoer voor mensen met een beperking de komende vier jaar in Lansingerland kan blijven verzorgen. ”Onze inwoners spreken hun waardering en tevredenheid uit over het gebruik van de Beltax. Dit onderstreept de mooie samenwerkingsrelatie die we met Taxi Wooning hebben,” aldus de wethouder.

Informatie en spreekuur

Voor vragen over het gebruik van de Beltax kunt u contact opnemen met Taxi Wooning via telefoonnummer 010 – 521 66 66. Ook kunt u langs gaan op het spreekuur van Taxi Wooning. Dit spreekuur vindt plaats op donderdag 5 september 2019 van 10.00 tot 11.00 uur in de hal van woonzorgcentrum De Oudelandse Hof, Oudelandselaan 226 in Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Alles wat je (niet) wilt weten over 5G

Lansingerland - Het aangekondigde 5G-netwerk belooft aanmerkelijk sneller te zijn dan de nu gebruikte mobiele technologieën. Monique Groeneveld en Esther van der Poel maken zich zorgen over de effecten van 5G op het welzijn van mens, dier en de natuur. Ze kwamen daarover inspreken aan het begin van de gemeenteraadcommissie Samenleving op 6 februari jongstleden.

Geef een reactie