zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Politiek » Taxi Wooning wint aanbesteding Beltax

Taxi Wooning wint aanbesteding Beltax

Taxi Wooning wint aanbesteding Beltax

Leon Vijverberg van Taxi Wooning ondertekende donderdag 29 augustus de nieuwe overeenkomst voor het uitvoeren van het Wmo-vervoer in Lansingerland.

Wethouder Ankie van Tatenhove is blij dat de lokale ondernemer het taxivervoer voor mensen met een beperking de komende vier jaar in Lansingerland kan blijven verzorgen. ”Onze inwoners spreken hun waardering en tevredenheid uit over het gebruik van de Beltax. Dit onderstreept de mooie samenwerkingsrelatie die we met Taxi Wooning hebben,” aldus de wethouder.

Informatie en spreekuur

Voor vragen over het gebruik van de Beltax kunt u contact opnemen met Taxi Wooning via telefoonnummer 010 – 521 66 66. Ook kunt u langs gaan op het spreekuur van Taxi Wooning. Dit spreekuur vindt plaats op donderdag 5 september 2019 van 10.00 tot 11.00 uur in de hal van woonzorgcentrum De Oudelandse Hof, Oudelandselaan 226 in Berkel en Rodenrijs.

Check Also

De vader als rolmodel voor zijn zoons (1)

Lansingerland - De komende drie weken publiceren we een interview met een vader, met een moeder en het gesprek van een basisschoolleraar met een ouder over de verwachtingen van hun kind. Vandaag leest u het verhaal van Lennert Pannekoek over de opvoeding van zijn drie zoons. En een preview van twee activiteiten waar u tijdens de Week van de Opvoeding (7 tot en met 11 oktober) bij kunt zijn.

Geef een reactie