zondag 22 september 2019 | week 38
Home » fbpost » Oproep deelname jubileumreünie TOGB

Oproep deelname jubileumreünie TOGB

Oproep deelname jubileumreünie TOGB

Berkel en Rodenrijs – De Berkelse sportclub TOGB is bezig om zoveel mogelijk huidige en oud-leden te bereiken voor de jubileumreünie op vrijdag 4 oktober. De reünie wordt gehouden ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de club.

De opzet van de reünie is om met (oud-)elftalgenoten een boom op te zetten over belevenissen, wedstrijden, tegenstanders en weekendjes weg. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.
Commissielid Hans Vonk: “Om zo’n reünie op poten te zetten heeft de club de medewerking nodig van alle leden. We vragen iedereen adressen en het liefst emailadressen van elftalgenoten van weleer aan ons door te geven. Ook zijn we op zoek naar oude elftalfoto’s, indien mogelijk digitaal maar op fotopapier mag ook, men krijgt ze terug.”
Wie adressen of foto’s heeft, kan mailen naar: reunie90jaartogb@gmail.com
Wie vragen heeft kan bellen met Gerdy van den Bulk (06 – 40516166), Hans Vonk (06 – 33318665 of met Wil van Velzen (06 – 22764417).

Check Also

Behandeling Carpaal Tunnel Syndroom zeer succesvol

Pijnacker - Bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland aan de Stationsstraat 1 in Pijnacker is het sinds 2011 mogelijk om het carpaal tunnel syndroom (CTS) effectief te bestrijden. Als een van de weinige praktijken in Zuid-Holland is er bij deze praktijk een behandelmethode beschikbaar die mensen met een CTS doeltreffend helpt.

Geef een reactie