zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Actie en ontspanning bij vernieuwd GameCity

Actie en ontspanning bij vernieuwd GameCity

Actie en ontspanning bij vernieuwd GameCity

Zoetermeer – Na een intensieve verbouwing is niet alleen de naamgeving van Attractiecentrum Zoetermeer veranderd, ook de gehele GameCity is gemoderniseerd. GameCity is klaar voor de toekomst!

Ook het online platform van GameCity is vernieuwd. De website heeft nu een online boekingssysteem, waardoor je snel en gemakkelijk kunt boeken. Uit de eerste reacties van bezoekers blijkt dat dit als pluspunt wordt gezien. Een bezoek aan GameCity wordt hierdoor nog aantrekkelijker!

Horeca

Naast de naam, website en uitstraling is ook de horeca met een moderne inrichting en leuke zithoekjes uitnodigend geworden. Bezoekers zijn welkom om voorafgaand of na deelname aan een van de activiteiten te genieten van een hapje en een drankje. Ook kun je er met vrienden onder andere Grand-Prix races volgen.
Voor grotere gezelschappen bestaat de mogelijkheid van een smakelijke lunch, diner of buffet te genieten. Kleinere groepen kunnen hun favoriete gerecht à la carte kiezen.

Arcade Arena

Vanuit het gezellige restaurant loop je zo de Arcade Arena in. Daar staan verschillende spellen voor jong en oud klaar. De apparaten worden door middel van tokens actief; deze zijn verkrijgbaar bij een wisselapparaat. Het leuke is dat er af en toe ook apparaten gewisseld worden waardoor er regelmatig nieuwe spellen gespeeld kunnen worden.

Prison Island

Na een bezoek aan de Arcade Arena bereik je via een trap Prison Island waar een Guard de bezoekers welkom heet. Deze attractie werd vorig jaar september geopend. Prison Island bestaat uit 24 cellen en is geschikt voor alle leeftijden. Iedere cel heeft een eigen unieke opdracht die uitgevoerd moet worden. Dit kunnen fysieke, tactische of technische opdrachten zijn. Na een korte toelichting word je toegelaten tot Prison Island. Buiten de cellen krijgen de deelnemers een hint van het stresslevel en is te volgen hoeveel punten er door de andere aanwezige teams verzameld zijn. Hierdoor nemen de competitiedrift en de spanning flink toe!

Karten

GameCity beschikt over een kartbaan die zowel voor beginners als gevorderden uitdagend is, aangezien het 500 meter kartplezier biedt met veel bochten, een hair-pin en een extra verdieping. Daarnaast kun je niet alleen grand prix races, mini-kart race, sprintraces en losse heats rijden, maar kun je ook deelnemen aan een kartcursus. Daar leer je professioneel karten.

Lasergamen

Een met blacklight verlichte ruimte biedt 24 spelers (of minder) de kans om te lasergamen. Wat dit spel nog uitdagender maakt, is dat er extra punten kunnen worden verdiend. Er hangen in de ruimte verschillende power-pods die zorgen voor power-ups. Je kunt op deze manier als spion of steath modus door de ruimte heen gaan.

Begeleiding

Wat GameCity bijzonder maakt is dat de bezoekers tijdens de games persoonlijk worden begeleid. Hierdoor beleef je een onvergetelijke dag. Door het ruime aanbod is er voor iedereen wel iets te doen!
Kijk voor meer informatie op www.gamecity.nl

Check Also

Aanmelden voor Oostlanddag 2019 is nu al mogelijk

Wie zich wil aanmelden voor de Oostlanddag 2019 met het thema Future Fit kan hier vanaf heden voor terecht op de website oostlanddag.nl. Ook dit jaar heeft de organisatie een dynamisch en inspirerend programma samengesteld. Vanaf 15.00 uur stellen vijf verschillende bedrijven uit het Oostland hun deuren open met aansluitend een verrassend avondprogramma. Dit jaar vindt de Oostlanddag plaats op woensdag 9 oktober van 15.00 tot 22.00 uur.

Geef een reactie