woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Advertorial » Fixtel fixt het ook in Bleiswijk

Fixtel fixt het ook in Bleiswijk

Fixtel fixt het ook in Bleiswijk

Bleiswijk – Zaterdag opent Fixtel aan de Lorentzstraat 9 een Business Center voor alles wat met het repareren van telefoons, smartphones, laptops en tablets te maken heeft. Het is de vierde vestiging voor eigenaar Aron Yarzada die na zaken in Vlaardingen, Schiedam en eind vorig jaar in Berkel Centrum nu ook zetelt in Bleiswijk.

Fixtel staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. “Onze volledige transparante reparatieruimte is hiervan een goed voorbeeld. Elke smartphone is bij ons in betrouwbare handen en de klant kan meekijken tijdens een reparatie die gemiddeld binnen 30 minuten is opgelost en met 12 maanden garantie wordt afgeleverd. Het is voor de klant ook leuk zijn of haar smartphone ook eens van binnen te zien. Wij werken alleen met originele onderdelen.” Fixtel is gecertificeerd reparateur via Uneto-Vni en werkt als erkend elektronisch reparatiebedrijf.

Pand met mogelijkheden

Zaterdag kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen bij het nieuwe bedrijf dat aan de Lorentzstraat een pand vond met meerdere mogelijkheden. “Met op de begane grond de winkel en reparatieruimte en op de etage het hoofdkantoor van de vestigingen van Fixtel. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor het ontvangen van zakelijke klanten en natuurlijk ook de particuliere consument. We nodigen graag iedereen uit eens kennis te komen maken met de vele mogelijkheden van Fixtel. Naast reparatie kan de klant bij Fixtel tevens terecht voor abonnementen, refurbished losse toestellen en een uitgebreid assortiment accessoires.”
Inmiddels is Aron al zeven jaar actief met Fixtel. “Een eigen concept en een eigen naam waar we verder mee willen groeien. Volgend jaar zetten we de stap naar het samenwerken met franchisers die bij ons passen en Fixtel verder laten groeien in meerdere vestigingen.”

Online of in de winkel

“Heb je een kapot apparaat, is er een onderdeel beschadigd of weet je eigenlijk niet wat er precies mee aan de hand is? Maak online een afspraak bij Fixtel (www.fixtel.nl). Wij herstellen je kapotte apparaat en werken inzichtelijk en snel. Je plant zelf online een afspraak met ons in en krijgt een duidelijk overzicht van de kosten. Je kunt ook langskomen en kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service. Dit houdt in dat smartphone, tablet of MacBook wordt gerepareerd terwijl je plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. We zorgen voor behoud van alle gegevens. Je hoeft dus niet zelf voor een back-up te zorgen.” Fixtel is ook telefonisch te bereiken via 010 – 3160551.

Check Also

Julia’s Kookstudio, een wereldbelevenis

Bergschenhoek - Om wereldsmaken te ontdekken hoef je niet meer op reis. Sinds begin dit jaar is Julia##+##rsquo;s Kookstudio aan de Leeuwenhoekweg 22 F geopend. Hier leer je Aziatische en andere exotische kookkunsten kennen en smaakt het eten alsof je weer op vakantie bent. De opening werd in oktober al verricht door wethouder Simon Fortuyn, en daarna hebben de try-outs plaatsgevonden.

Geef een reactie