maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Spreekuur SAMEN Doen

Spreekuur SAMEN Doen

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en Kwadraad Maatschappelijk Werk houden een gezamenlijk inloopspreekuur voor allerlei praktische vragen over hulp bij invullen van formulieren en fondsaanvragen. Tijdens het spreekuur is er ruimte om te kijken waarom het invullen van formulieren en fondsaanvragen niet lukt. Door de korte lijnen met organisaties kan er direct een afspraak worden ingepland met de organisatie waarbij de vraag het meest op z’n plaats is. Bij het spreekuur Samen Doen is iedere donderdag van 09.00-10.30 uur inloop in De Stander, Wilhelminastraat 1 in Bergschenhoek.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.

Geef een reactie