woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Spreekuur SAMEN Doen

Spreekuur SAMEN Doen

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en Kwadraad Maatschappelijk Werk houden een gezamenlijk inloopspreekuur voor allerlei praktische vragen over hulp bij invullen van formulieren en fondsaanvragen. Tijdens het spreekuur is er ruimte om te kijken waarom het invullen van formulieren en fondsaanvragen niet lukt. Door de korte lijnen met organisaties kan er direct een afspraak worden ingepland met de organisatie waarbij de vraag het meest op z’n plaats is. Bij het spreekuur Samen Doen is iedere donderdag van 09.00-10.30 uur inloop in De Stander, Wilhelminastraat 1 in Bergschenhoek.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie