woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Advertorial » Wake-up call voor autobezitters in de regio Rotterdam

Wake-up call voor autobezitters in de regio Rotterdam

Wake-up call voor autobezitters in de regio Rotterdam

Lansingerland – Onze regio komt terug van vakantie. Na een fijne vakantie zijn veel autobezitters zich niet bewust dat ze mogelijk een hoop ellende staat te wachten. Zonder het te weten hebben namelijk duizenden auto’s hagelschade opgelopen tijdens de recente hagelbuien in de regio Rijnmond.

Sinds vorige week woensdag stroomt er een nieuwe golf van meldingen binnen bij de vestigingen van Möller Autoschade en het hagelcrisiscentrum aan de Sevillaweg 57 bedrijvenpark Noord West.
“Wij vermoeden dat dit slechts het puntje van de ijsberg is. Mensen zijn zich niet bewust van de schade. Per schade gaat het al snel om een paar duizend euro. Autobezitters zijn hierdoor financieel zwaar gedupeerd zonder dit te weten. Een simpele inspectie bij één van onze vestigingen of het Hagel Centrum Rotterdam voorkomt deze mogelijke verborgen schade. Dagelijks zien wij de verbazing van mensen die echt niet wisten dat ze schade hebben. Wij hebben inmiddels duizenden meldingen binnen. De inspectie is gratis en duurt slechts enkele minuten”, aldus Alfred Möller, directeur van de Möller Autoschade Groep.

Pop Up hagelherstelcentrum

Vier dagen na de enorme hagelbui in Rotterdam op 20 juli jl. opende de Möller Autoschade Groep een mega Hagelcentrum van 4000 vierkante meter in Rotterdam. De klant kan via de site www.moller-autoschade.nl zelf een afspraak maken en de vervangende auto reserveren. Het belteam van het hagelcentrum verwerkte in de eerste paar dagen na de bui van 20 juli meer dan 2000 telefoontjes.

Check Also

Julia’s Kookstudio, een wereldbelevenis

Bergschenhoek - Om wereldsmaken te ontdekken hoef je niet meer op reis. Sinds begin dit jaar is Julia##+##rsquo;s Kookstudio aan de Leeuwenhoekweg 22 F geopend. Hier leer je Aziatische en andere exotische kookkunsten kennen en smaakt het eten alsof je weer op vakantie bent. De opening werd in oktober al verricht door wethouder Simon Fortuyn, en daarna hebben de try-outs plaatsgevonden.

Geef een reactie