maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Wake-up call voor autobezitters in de regio Rotterdam

Wake-up call voor autobezitters in de regio Rotterdam

Wake-up call voor autobezitters in de regio Rotterdam

Lansingerland – Onze regio komt terug van vakantie. Na een fijne vakantie zijn veel autobezitters zich niet bewust dat ze mogelijk een hoop ellende staat te wachten. Zonder het te weten hebben namelijk duizenden auto’s hagelschade opgelopen tijdens de recente hagelbuien in de regio Rijnmond.

Sinds vorige week woensdag stroomt er een nieuwe golf van meldingen binnen bij de vestigingen van Möller Autoschade en het hagelcrisiscentrum aan de Sevillaweg 57 bedrijvenpark Noord West.
“Wij vermoeden dat dit slechts het puntje van de ijsberg is. Mensen zijn zich niet bewust van de schade. Per schade gaat het al snel om een paar duizend euro. Autobezitters zijn hierdoor financieel zwaar gedupeerd zonder dit te weten. Een simpele inspectie bij één van onze vestigingen of het Hagel Centrum Rotterdam voorkomt deze mogelijke verborgen schade. Dagelijks zien wij de verbazing van mensen die echt niet wisten dat ze schade hebben. Wij hebben inmiddels duizenden meldingen binnen. De inspectie is gratis en duurt slechts enkele minuten”, aldus Alfred Möller, directeur van de Möller Autoschade Groep.

Pop Up hagelherstelcentrum

Vier dagen na de enorme hagelbui in Rotterdam op 20 juli jl. opende de Möller Autoschade Groep een mega Hagelcentrum van 4000 vierkante meter in Rotterdam. De klant kan via de site www.moller-autoschade.nl zelf een afspraak maken en de vervangende auto reserveren. Het belteam van het hagelcentrum verwerkte in de eerste paar dagen na de bui van 20 juli meer dan 2000 telefoontjes.

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie