zondag 22 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Beweeglessen voor senioren

Beweeglessen voor senioren

Bergschenhoek – Vanaf 2 september start Joan van de Berg weer met beweeglessen in Ontmoet! (gebouw De Stander), Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek. De lessen vinden elke maandagochtend plaats op twee tijdstippen: les 1 is van 9.30-10.30 uur en les 2 van 10.30-11.30 uur.
Naast de gezelligheid met elkaar zijn de beweeglessen gericht op valpreventie, behoud van mobiliteit, kracht en omgaan met klachten.
De les begint met bewegen op muziek, gevolgd door oefeningen of een spel en oefeningen voor de hersenen. Aan het eind is er een cooling down.
Ook worden er allerlei tips gegeven op het gebied van bewegen. De eerste groep doet naast oefeningen in stand ook oefeningen op de stoel. De tweede groep gaat ook aan de gang met grondoefeningen. Alle oefeningen worden gedaan binnen de eigen mogelijkheden.
Iedereen is van harte welkom voor een proefles.
Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met de beweegdocent Joan van de Berg, tel. 015 – 369 73 94, mailadres joanne.sengers@skpnet.nl.

Check Also

Themabijeenkomst bij Anthura

Bleiswijk - De eerste bijeenkomst van de Tuinbouw Jongeren Oostland na de zomervakantie stond gepland op woensdagavond 4 september en stond in het teken van samenwerking. Deze themaavond vond plaats bij Anthura.

Geef een reactie