donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Algemeen » Beweeglessen voor senioren

Beweeglessen voor senioren

Bergschenhoek – Vanaf 2 september start Joan van de Berg weer met beweeglessen in Ontmoet! (gebouw De Stander), Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek. De lessen vinden elke maandagochtend plaats op twee tijdstippen: les 1 is van 9.30-10.30 uur en les 2 van 10.30-11.30 uur.
Naast de gezelligheid met elkaar zijn de beweeglessen gericht op valpreventie, behoud van mobiliteit, kracht en omgaan met klachten.
De les begint met bewegen op muziek, gevolgd door oefeningen of een spel en oefeningen voor de hersenen. Aan het eind is er een cooling down.
Ook worden er allerlei tips gegeven op het gebied van bewegen. De eerste groep doet naast oefeningen in stand ook oefeningen op de stoel. De tweede groep gaat ook aan de gang met grondoefeningen. Alle oefeningen worden gedaan binnen de eigen mogelijkheden.
Iedereen is van harte welkom voor een proefles.
Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met de beweegdocent Joan van de Berg, tel. 015 – 369 73 94, mailadres joanne.sengers@skpnet.nl.

Check Also

“Ik streef ernaar alle spelers een rol te geven”

Lansingerland - Als er één vereniging in Lansingerland is die haar naam in de loop der jaren heeft gevestigd dan is het wel Toneelvereniging 't Foetligt. Al vele jaren brengt ze toneelstukken op de planken waar het publiek dol op is. Een avondje lachen doet de mens goed, want meestal zorgt de vereniging voor veel humor tijdens haar voorstellingen. Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart speelt 't Foetligt de komedie in drie bedrijven 'Vreemde vogels en rare mensen'. De titel alleen al voorspelt weer een fijne toneelavond!

Geef een reactie