woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Cultuur en historie op Open Monumentendag
Lansingerland - Dit jaar zullen op Open Monumentendag naast de historische punten ook culturele instanties hun deuren openen voor het publiek. Cultureel en historisch Lansingerland binden hun krachten door één route te vormen; de Weg van Momenten.

Cultuur en historie op Open Monumentendag

Cultuur en historie op Open Monumentendag

Lansingerland – Dit jaar zullen op Open Monumentendag naast de historische punten ook culturele instanties hun deuren openen voor het publiek. Cultureel en historisch Lansingerland binden hun krachten door één route te vormen; de Weg van Momenten.

Er zijn exposities, rondleidingen, orgelspel, gedichten, dans, workshops en nog veel meer te vinden.
Met de Weg van Momenten willen organisatoren Jay’s Place, Bibliotheek Oostland en het comité Open Monumentendag laten zien hoe veel cultuur Lansingerland in zich heeft.
“Cultuur is op heel veel manieren te vinden, door jazzmuziek of juist door een mooi schilderij. Maar juist ook onze geschiedenis maakt een groot deel uit van de cultuur van Lansingerland. Het is leuk dat we daar nu ook in samenwerking met de Historische Verenigingen de aandacht op kunnen vestigen”, aldus Eva Rácz van Jay’s Place.
Deelname aan de Weg van Momenten is gratis. Bij de startpunten in de drie kernen kunt u uw gratis goodiebag ophalen, waarin u informatie vindt over de route en haar deelnemers.
Kijk voor meer informatie op de website www.wegvanmomenten.nl.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie