maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Politiek » Info over winkelcentrum Berkel West

Info over winkelcentrum Berkel West

Het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs wordt aan de westkant, ter hoogte van de Westersingel, uitgebreid. De werkzaamheden in het gebied kunnen een grote impact hebben.
Op 4 september 2019 zijn belangstellenden tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom bij de inloopavond in het gemeentehuis. Diverse medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
Meer informatie is te vinden op de pagina Centrumontwikkeling Berkel en Rodenrijs.

Check Also

PvdA wil bouw 1000 extra huizen voor lage en middeninkomens

Lansingerland - In het kader van de discussie binnen de gemeenteraad over de bouw van huizen voor lage en middeninkomens laat de PvdA in een opiniestuk weten 1000 woningen extra te willen bouwen voor deze inkomensgroepen. De bouw van 1000 extra woningen is volgens de PvdA de enige manier is om lage, modale en middeninkomens en doelgroepen zoals jongeren en ouderen in Lansingerland op termijn van een woning te voorzien. In onderstaand opiniestuk schetst Petra Verhoef, fractievoorzitter van de PvdA de zienswijze van haar partij.

Geef een reactie