woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Sport » BVCB gedupeerd

BVCB gedupeerd

BVCB gedupeerd

Bergschenhoek – Het bestuur van voetbalvereniging BVCB heeft een tegenvaller te verwerken gekregen na aanleg van de twee nieuwe kunstgrasvelden op De Sporthoek. Via de site van de club spreekt het bestuur van de club zijn ongenoegen uit over het gebeuren.

“Helaas vonden enkele hersenloze gebruikers van de nieuwe kunstgrasvelden het nodig om deze te testen op brandbaarheid. Er zijn dus nog steeds gebruikers die niet normaal met de vrijheid om een potje te ballen om kunnen gaan. In het weekend en laat op de avond loopt er jeugd rond, niet eens de jongste jeugd, die over de hekken klimt en na een potje voetbal het blijkbaar nodig vinden om vuurtjes te stoken op het kunstgrasveld. Wat beogen ze ermee om die brandplekken te veroorzaken?”
BVCB vindt het totaal geen probleem wanneer mensen het sportcomplex betreden als de hekken open zijn om een balletje te trappen op het voetbalveld. “Maar de vernielingen van de laatste tijd zorgen er voor dat de voetbalclub erover nadenkt om zich minder gastvrij op te stellen.”
Een niet te verteren zaak voor het bestuur van de club en de vrijwilligers die de afgelopen maanden handen vol werk hebben gehad om het sportpark weer fraai en goed bruikbaar te maken voor hun leden.

Check Also

TOGB start nieuw G-team jeugd

TOGB start nieuw G-team jeugd Berkel en Roderijs – Binnenkort start TOGB voetbal met een …

Geef een reactie