vrijdag 22 november 2019 | week 47
Home » Politieberichten » Twee aanhoudingen voor inbraak

Twee aanhoudingen voor inbraak

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 7 augustus zijn door de politie twee verdachten aangehouden voor een inbraak in een woning aan de Leeweg. Een buurtbewoner alarmeerde de politie over de situatie en noteerde het kenteken van de auto toen de verdachten wegreden. Agenten zagen de auto even later rijden op de Kleiweg in Rotterdam. Beide inzittenden, een 21-jarige man uit Rotterdam en een 18-jarige man uit Spijkenisse, werden ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het bureau. In de auto werd onder meer inbrekersgereedschap aangetroffen. In de betrokken woning waren kamers doorzocht en was door de vluchtende daders al een tas klaargezet met goederen om mee te nemen.

Check Also

Vernieling auto’s

Berkel en Rodenrijs – Zondag 10 november hebben vandalen twee op de Waterlinie geparkeerde staande …

Geef een reactie