zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » N471 baby verrast

N471 baby verrast

N471 baby verrast

Berkel en Rodenrijs – Als herinnering aan zijn bijzondere geboorte werden de ouders van Mace – Nathalie en Robin van Malssen – vorige week verrast met een bijzonder cadeautje van de Provincie Zuid-Holland; een hectometerbordje dat herinnert aan die dag en de plek. De kersverse Berkelaar Mace meldde zich maandagmiddag 29 april terwijl zijn ouders op weg waren naar het ziekenhuis. Hij kwam in de auto ter wereld langs de N471 ter hoogte van metrohalte Meijersplein, ondanks het feit dat vader Robin z’n best deed het ziekenhuis te halen. In een telefoontje naar 112 kreeg hij de tip: aan de kant met die auto! Net op tijd om zijn zoontje geboren te zien worden.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie