zondag 18 augustus 2019 | week 33
Home » Algemeen » N471 baby verrast

N471 baby verrast

N471 baby verrast

Berkel en Rodenrijs – Als herinnering aan zijn bijzondere geboorte werden de ouders van Mace – Nathalie en Robin van Malssen – vorige week verrast met een bijzonder cadeautje van de Provincie Zuid-Holland; een hectometerbordje dat herinnert aan die dag en de plek. De kersverse Berkelaar Mace meldde zich maandagmiddag 29 april terwijl zijn ouders op weg waren naar het ziekenhuis. Hij kwam in de auto ter wereld langs de N471 ter hoogte van metrohalte Meijersplein, ondanks het feit dat vader Robin z’n best deed het ziekenhuis te halen. In een telefoontje naar 112 kreeg hij de tip: aan de kant met die auto! Net op tijd om zijn zoontje geboren te zien worden.

Check Also

De oldtimer brommers worden weer opgepoetst

Bleiswijk - De eerste zondag van de maand september - dit jaar zondag 1 september - staat traditiegetrouw weer de oldtimer brommerrit van enkele Bleiswijkse vrienden op het programma. Ditmaal voor de zestiende keer.

Geef een reactie