vrijdag 22 november 2019 | week 47
Home » Lezersschrijven » Eerlijke vinders

Eerlijke vinders

Graag willen wij reageren op het stukje verloren en gevonden voorwerpen van Ton Evers in De Heraut van 7 augustus. Er wordt gesteld dat er maar weinig eerlijke vinders zijn en dat als ze geluk hebben het gevonden voorwerp bij de politie of gemeente wordt gemeld. Wij als facebookpagina Vermist Vanuit Lansingerland krijgen wekelijks tientalen berichten van gevonden en verloren voorwerpen! Het merendeel van de dingen die wij plaatsen zijn binnen een aantal dagen weer terug bij de rechtmatige eigenaar. Ook krijgen wij met regelmaat berichten van de plaatselijke winkeliers dat zij iets hebben gevonden en of wij dat willen plaatsen. Dus wij herkennen ons totaal niet in het beeld dat er is geschetst.

Vermist Vanuit Lansingerland

Check Also

Standplaatsenkwestie

Mevrouw Arends wil een punt achter de standplaatskwestie. Nee, haal maar een streep door deze …

Geef een reactie