zondag 18 augustus 2019 | week 33
Home » Algemeen » Najaarsmarkt Bleiswijk 21 september

Najaarsmarkt Bleiswijk 21 september

Bleiswijk – Achter de schermen is men al volop bezig met de voorbereidingen voor de komende Najaarsmarkt. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de Bleiswijkse monumentale Dorpskerk en voor Bio Vakantieoord. Zij bieden gezinnen met een ernstig gehandicapt kind de kans om met elkaar een betaalbare vakantie te vieren op een park met aangepaste vakantiebungalows en toegespitste voorzieningen en activiteiten.
Het belooft weer een geweldige dag te worden. Met een grote taartenbakwedstrijd en leuke nieuwe spelletjes. Op de markt vindt u groenten en fruit, bloemen, oliebollen,verse friet en andere lekkere hapjes, koffie met gebak, antiek en curiosa, gebruikte kleding en boeken, rad van avontuur, schieten en schminken.
Heeft u nog antiek, boeken of curiosa die u kwijtwilt, meldt u dan bij Wieke van der Spek: (079)5933833, de spullen kunnen dan opgehaald worden. Ook gewassen, nette, gebruikte kleding is welkom, u kunt bellen met Ina van Elswijk, tel. (010) 521 73 01.
Ook is er nog behoefte aan helpende handjes, onder andere voor het bezorgen van de programmaboekjes, verkopen van de loten of tijdens de markt in één van de kramen. Ook voor schoonmaken van de Rank op maandagochtend 23 september. Aanmelden: p.moree@kpnmail.nl.

Check Also

Loslaten en thuiskomen

Als ik terug kom van vakantie is het nog volop zomer in Lansingerland. Nu de …

Geef een reactie