zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Najaarsmarkt Bleiswijk 21 september

Najaarsmarkt Bleiswijk 21 september

Bleiswijk – Achter de schermen is men al volop bezig met de voorbereidingen voor de komende Najaarsmarkt. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de Bleiswijkse monumentale Dorpskerk en voor Bio Vakantieoord. Zij bieden gezinnen met een ernstig gehandicapt kind de kans om met elkaar een betaalbare vakantie te vieren op een park met aangepaste vakantiebungalows en toegespitste voorzieningen en activiteiten.
Het belooft weer een geweldige dag te worden. Met een grote taartenbakwedstrijd en leuke nieuwe spelletjes. Op de markt vindt u groenten en fruit, bloemen, oliebollen,verse friet en andere lekkere hapjes, koffie met gebak, antiek en curiosa, gebruikte kleding en boeken, rad van avontuur, schieten en schminken.
Heeft u nog antiek, boeken of curiosa die u kwijtwilt, meldt u dan bij Wieke van der Spek: (079)5933833, de spullen kunnen dan opgehaald worden. Ook gewassen, nette, gebruikte kleding is welkom, u kunt bellen met Ina van Elswijk, tel. (010) 521 73 01.
Ook is er nog behoefte aan helpende handjes, onder andere voor het bezorgen van de programmaboekjes, verkopen van de loten of tijdens de markt in één van de kramen. Ook voor schoonmaken van de Rank op maandagochtend 23 september. Aanmelden: p.moree@kpnmail.nl.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie