zondag 18 augustus 2019 | week 33
Home » Sport » Loop als een team tijdens de Halve Marathon Oostland

Loop als een team tijdens de Halve Marathon Oostland

Regio – Ga jij de uitdaging aan met je sportieve teamgenoten? Na een zomer vol luieren wil je natuurlijk in vorm komen voor het komende hockey-, voetbal- of volleybalseizoen (of iedere andere sport). Wat is er dan leuker dan met een team van je fitness-, zwem- of crossfit-maatjes aan de start te staan van een van de afstanden die gelopen kunnen worden tijdens de Veldwerk Halve Marathon Oostland op zondag 8 september.
Een team of groep bestaat uit minimaal vier lopers. Je strijdt uitsluitend om de eer. In de week na het evenement wordt de uitslag op de website van de HMO gepubliceerd. Via de website www.halvemarathonoostland.nl kan je je met je team inschrijven voor de Veldwerk Halve Marathon Oostland, de Flaton Makelaars 10 km prestatieloop of de Velux Elektrotechniek 5 km prestatieloop. Ieder teamlid kan zich individueel inschrijven en geeft dan bij ‘naam team’ en zelf verzonnen teamnaam op.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 3 augustus waren er twee wedvluchten. Vierzon gelost om 07.45 uur met …

Geef een reactie