zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Jodocus Jeugdfestival

Jodocus Jeugdfestival

Berkel en Rodenrijs – Het is bijna zover… op 20 augustus begint het Jodocus Jeugdfestival! Dit jaar vieren ze het 50-jarig jubileum en het thema is daarom ‘Alles of Niets’. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Helaas is de groep 4/5 jarigen vol en kunnen er geen inschrijvingen voor deze groep meer worden geaccepteerd. In de groepen 6, 7, 8, 9/10 en 11/12 is nog wel genoeg plek.
Jodocus is op zoek naar leiding voor het festival. Vind jij het leuk om kinderen te begeleiden en een lach op hun gezicht te bezorgen? Ben je ouder dan 16 jaar? Schrijf je dan in.
Om het jubileumjaar te vieren is er feest. Op 22 augustus van 15.00 tot 17.00 u. wordt het festival afgesloten met een spectaculair optreden door de kinderen. Daarna is het tijd om het feest te starten, met lekker eten en drinken, springkussens en glitterstickers. Voor meer informatie: info@jodocusjeugdfestival.nl of www.jodocusjeugdfestival.nl.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie