zondag 18 augustus 2019 | week 33
Home » Algemeen » Jodocus Jeugdfestival

Jodocus Jeugdfestival

Berkel en Rodenrijs – Het is bijna zover… op 20 augustus begint het Jodocus Jeugdfestival! Dit jaar vieren ze het 50-jarig jubileum en het thema is daarom ‘Alles of Niets’. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Helaas is de groep 4/5 jarigen vol en kunnen er geen inschrijvingen voor deze groep meer worden geaccepteerd. In de groepen 6, 7, 8, 9/10 en 11/12 is nog wel genoeg plek.
Jodocus is op zoek naar leiding voor het festival. Vind jij het leuk om kinderen te begeleiden en een lach op hun gezicht te bezorgen? Ben je ouder dan 16 jaar? Schrijf je dan in.
Om het jubileumjaar te vieren is er feest. Op 22 augustus van 15.00 tot 17.00 u. wordt het festival afgesloten met een spectaculair optreden door de kinderen. Daarna is het tijd om het feest te starten, met lekker eten en drinken, springkussens en glitterstickers. Voor meer informatie: info@jodocusjeugdfestival.nl of www.jodocusjeugdfestival.nl.

Check Also

De oldtimer brommers worden weer opgepoetst

Bleiswijk - De eerste zondag van de maand september - dit jaar zondag 1 september - staat traditiegetrouw weer de oldtimer brommerrit van enkele Bleiswijkse vrienden op het programma. Ditmaal voor de zestiende keer.

Geef een reactie